E-P.n Vesaisten LIIKUttava perheleiri

20.9.2019 17:00–22.9.2019 15:00
Hirvijärven leiritalo
leirin face-kansi.png
Ilmoittautumiset 8.9. mennessä: https://forms.gle/qh4StQ4i8oE98oKz7

E-P:n Vesaisten perinteinen perheleiri järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Lapuan Vesaisten kanssa 20.-22.9. LIIKUnnallisena syysleirinä Lapuan Hirvijärvellä. Leirin ohjelmassa on liikuntatuokioiden lisäksi monenlaista toimintaa aina pakopeleistä kankaanpainantaan, eri ikäiset leiriläiset huomioiden. Leirielämään kuuluu tietenkin myös muorin herkkuruuat, pelailu ja seurustelu kavereiden kanssa sekä iltasaunat.

Hirvijärven leiritalon majoituskapasiteetti on pieni, joten osa leiriläisistä tulee nukkumaan lattiamajoituksessa, teltoissa tai asuntoautoissa. Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttäviä majoitustoiveita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Lämpimät ja kuivat pukeutumistilat järjestetään kuitenkin kaikille.

Leirin yhteydessä on lauantaina klo 13 LIIKU-tapaaminen, jonka puitteissa tutustutaan Paintball värikuulapelaamiseen. LIIKU-kokeilu on avoin myös muille kuin leiriläisille ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista (erillinen omavastuu 10/15€). Pelien ajan muut leiriläiset voivat puuhailla mukavia leiritalon alueella.
Leirin päätteeksi pidetään E-P:n Vesaisten piirin syyskokous (22.9. klo 15), jonka aikana lapsille muuta tekemistä.

Leirin hinta (sis. majoitus, ruokailut, ohjelma, vakuutus)
0-3v: 5€
4-13v: 20€
14+v: 30€
Ei-jäseniltä veloitetaan lisäksi piirin jäsenmaksu 2/5€.
Perhejärjestön jäsenyys ei ole sidoksissa mihinkään muihin jäsenyyksiin tai yhdistyksiin. Osallistujat liitetään piirin (tai osaston) jäseniksi vakuutuksen vuoksi.

Ystävänkortti käytössä: kehtysvammaisen henkilön ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta leirille. Leiri ei kuitenkaan ole kaikilta osin esteetön. Kaikki osallistujat ilmoitetaan leirille lomakkeella. Maininta Ystävänkortista ja mahdollisista huomioitavista toimintarajoitteista lisätietoihin.

Lisätietoja voi kysellä jaana.kytta(a)vesaiset.fi puh. 040-1725005.
Sitovat ilmoittautumiset leirille 8.9. mennessä täällä: https://forms.gle/qh4StQ4i8oE98oKz7

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Hirvijärven leiritalo

Järjestäjä

Lapuan ja Etelä-Pohjanmaan Vesaiset