Tapahtumat

LIIKU: Flow Park Köysiratakiipeily

11.6.2019
FlowPark Ähtäri
FlowPark-kuva.jpg
Kesäkuussa pästään haastamaan itsemme oikein todella!
Tiistaina 11.6. LIIKUtaan ja kiikutaan Ähtärin Flow Parkin köysiratapuistossa (Karhunkierros 150), aloitus omien aikataulujen mukaan klo 16.30-17.30. Köysiradoille on järjestäjän puolesta tarkat turvallisuusohjeet, jotka kannattaa käydä tarkistamassa täältä. Kaikki ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta voivat kuitenkin osallistua ainakin jollain tasolla. :) Varusteiksi riittää joustava vaatetus ja tasapohjaiset kengät, esim lenkkarit. Puisto suosittelee käyttämään hansikkaita, joita voi omien puuttuessa ostaa lipunmyynnistä (3,5€). Kiipeily omalla vastuulla.

Kiipeilystä peritään 10€ omavastuu (käteisellä paikan päällä) ja mukaan mahtuu 30 nopeinta.
Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä jaana.kytta (a) vesaiset.fi.LIIKU-tapaamiset
E-P:n Vesaiset järjestää Vesaisten liikuntavuoden innoittamana kaikille avoimia, perheille suunnattuja LIIKU-tapaamisia. Kokoonnumme kuukausittain eri puolilla maakuntaa liikunnallisten aktiviteettien parissa. Jokainen perhe voi poimia ohjelmasta itseä kiinnostavat kohteet, tai osallistua vaikka joka kerralle! LIIKU-vuosi päätetään Duudsonit Activity Parkissa, minne aktiivisesti tapaamisiin osallistuneet (6/8) pääsevät maksutta.

Tapaamisten tavoitteena on tuoda tutuksi myös hieman erilaisia liikuntalajeja sekä luoda myönteisiä liikuntakokemuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Vesaisten tapaan liikutaan hymyssä suin ja jokainen omalla tavallaan ilman suorituspaineita. Samalla tarjoamme perheille valmiiksi järjestettyä, mukavaa yhteistä tekemistä ja hienoja kokemuksia. Osaan kerroista otetaan ilmoittautumiset sekä pieni omavastuuosuus kuluja tasaamaan. TERVETULOA!

TULEVAT KERRAT (muutokset mahdollisia)
11.6. klo17.00 FlowPark, Karhunkierros 150 Ähtäri
Köysiratakiipeilyssä ikä- ja pituusrajat järjestäjän toimesta, ilmoittautumiset ja 10€ omavastuu.

3.8. Perheliikuntapäivä, Nuorisokeskus Marttinen Virrat
syyskuu: PaintBall Lapua
lokakuu: Sirkuskoulu Kurikka
marraskuu: Duudsonit Activity Park, Seinäjoki

Lisätiedot ja kyselyt
jaana.kytta (a) vesaiset.fi, 040 172 5005

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

FlowPark Ähtäri

Järjestäjä

Vesaisten Etelä-Pohjanmaan piiri ry