LIIKU: Paintball

Perheiden yhteinen tutustuminen värikuulapeleihin Lapualla.

21.9.2019 13:00–15:00
Hirvijärven leiritalon maasto
Paintti.jpg
Kaikille avoimet LIIKU-tapaamiset jatkuu 21.9. klo 13 Paintball -värikuulapelien kokeilulla. Syyskuussa LIIKUtaan E-P:n Vesaisten perheleirin yhteydessä Hirvijärven Leirikeskuksen lähistöllä (Hirvijärventie 1380, Lapua). Peleihin voivat osallistua myös muut kuin leiriläiset.

Paintball on kaasukäyttöisin asein, eli merkkaimin käytävää strategista ajattelua vaativaa tiimityötä, josta värikuulasota on usein kuultu tutumpi nimitys. Vesaisten kokeilussa on käytössä lähtönopeudeltaan pienemmät merkkaimet, joiden osuma ei satu samoin kuin perusaseilla. Tavoitteena on puolustaa oman joukkueen pelaajia ja tiputtaa vastustajia pelistä merkkaamalla heitä värikuulan osumalla. Pelin ideana on (yleensä) saada tietty alue, lippu tai muu esine oman joukkueen haltuun.

Peliporukka jaetaan joukkueisiin, joista osa huilaa ja hioo srategioita toisten pelatessa. Vuorot vaihtuvat melko nopeaan tahtiin ja metsässä saa monimuotoista liikettä, joten hiki tulee varmasti! Oman haasteensa tuo aseen käsittely ja liikkuvaan maaliin osumisen vaikeus.

NoHill Painball opastaa meidät pelin ja välineiden saloihin. Osallistujat saavat käyttöönsä merkkaimen kuulineen, suojamaskin sekä suojahaalarit. Värikuulat ovat vesiliukoisia ja mahdolliset tahrat lähtevät tavallisessa pesussa. Mukaan tarvitaan hyvät kengät maasto-oloihin, sään mukainen vaatetus sekä juomaa. Vaikka kuulien lähtönopeus on käyttäjäystävällisempi, voi jonkin asteisiin mustelmiin silti varautua!

LIIKU-paintin omavastuu on lapsilta 10€ ja aikuisilta 15€, käteismaksu paikan päällä. Sitovat ilmoittautumiset su 8.9. mennessä jaana.kytta(a)vesaiset.fi tai 040-1725005.
Osallistujilta pyydetään haalaria varten kokotoive S-4XL (muutama 140-160cm), ohjeena valita mielummin hieman iso kuin pieni koko. Perheleirille osallistuvat ilmoittautuvat leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.
Kokeilu järjestetään Lapuan Vesaisten ja piirin yhteistyönä.


LIIKU-tapaamiset
E-P:n Vesaiset järjestää Vesaisten liikuntavuoden innoittamana kaikille avoimia, perheille suunnattuja LIIKU-tapaamisia. Kokoonnumme kuukausittain eri puolilla maakuntaa liikunnallisten aktiviteettien parissa. Jokainen perhe voi poimia ohjelmasta itseä kiinnostavat kohteet, tai osallistua vaikka joka kerralle! LIIKU-vuosi päätetään Duudsonit Activity Parkissa, minne aktiivisesti tapaamisiin osallistuneet (6/8) pääsevät maksutta.

Tapaamisten tavoitteena on tuoda tutuksi myös hieman erilaisia liikuntalajeja sekä luoda myönteisiä liikuntakokemuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Vesaisten tapaan liikutaan hymyssä suin ja jokainen omalla tavallaan ilman suorituspaineita. Samalla tarjoamme perheille valmiiksi järjestettyä, mukavaa yhteistä tekemistä ja hienoja kokemuksia. Osaan kerroista otetaan sitovat ilmoittautumiset sekä pieni omavastuuosuus kuluja tasaamaan. TERVETULOA!

TULEVAT KERRAT (muutokset mahdollisia)
21.9. PaintBall värikuulapelit Lapualla. Käytettävissä aseissa pienempi lähtönopeus, jonka osuma ei satu liikaa. ;) Ilmoittautumiset, omavastuu lapset 10€ ja aikuiset 15€.
5.10. Sirkuksen maailmaan tutustumista, paikka vielä avoin.
16.11. Duudsonit Activity Park, Seinäjoen Ideaparkissa. Ilmoittautumiset, omavastuu 10€, paitsi kuudelle LIIKU-kerralle osallistuneet maksutta. :D

Lisätiedot ja kyselyt
jaana.kytta (a) vesaiset.fi, 040 172 5005

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Hirvijärven leiritalon maasto

Järjestäjä

Lapuan ja E-P:n Vesaiset