Vesaisten kesäretken ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

1. Retkelle ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan ilmoittautumislomakkeella.

2. Jokainen lapsi ilmoitetaan omalla lomakkeella. Ilmoittaja on vastuussa antamiensa tietojen paikkansapitävyydestä

 3. Retkelle ilmoittautuminen päättyy 17.5.2019 ja ilmoittautuminen on tämän jälkeen sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 17.5.2019 asti.

4. 17.5.2019 jälkeen ilmoittautunut on sitoutunut maksamaan osallistumismaksun. Sairaustapauksissa ilmoittautumisen voi peruuttaa myös 17.5.2019 jälkeen lääkärintodistusta vastaan, joka tulee toimittaa Vesaisten Keskusliiton toimistolle. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi este retkelle osallistumiselle. Tällöin osallistumismaksua ei peritä.

5. Mikäli osallistuja sairastuu kesken retken ja joutuu lähtemään, tulee tästä ilmoittaa retken johdolle. Tällöin retken hinta suhteutetaan retkellä vietettyihin päiviin. Mikäli retki keskeytyy muista syistä retkimaksua ei palauteta. Ilmoittamatta retkeltä pois jääneiltä peritään aina täysimääräinen osallistumismaksu.

6. Ilmoittautumiset kerätään kootusti Keskusliittoon ja ne ovat salassapidettäviä tietoja. Tietoja käsitellään ja säilytetään vain sen aikaa, kun se on retken järjestelyiden kannalta tarpeellista. Osallistujien yhteystiedot välitetään tiedoksi oman piirin toiminnanjohtajalle. 

7. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, voi olla yhteydessä tiedotus@vesaiset.fi