Ilmoittautuminen leirille

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti alla olevan lomakkeen kautta 22.3. alkaen. Tutustu alla oleviin ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin ennen ilmoittautumista.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Kesäleirin ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

  1. Leiri-ilmoittautuminen tapahtuu Vesaisten internetsivujen kautta erillisellä ilmoittautumislomakkeella.
  2. Jokainen lapsi ilmoitetaan omalla lomakkeella. Ilmoittaja on vastuussa antamiensa tietojen paikkansapitävyydestä.
  3. Leirin ilmoittautuminen päättyy 31.5.2018 ja leirille ilmoittautuminen on tämän jälkeen sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 31.5.2018. asti. Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan erikseen.
  4. Ilmoittautumisajan päätyttyä 31.5.2018 jälkeen leirimaksua ei palauteta kuin sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen Vesaisten Keskusliiton toimistolle. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle. Mikäli osallistuja sairastuu kesken leirin ja joutuu lähtemään, tulee tästä ilmoittaa leirin johdolle. Tällöin leirin hinta suhteutetaan leirillä vietettyihin päiviin. Mikäli leiri keskeytyy muista syistä leirimaksua ei palauteta. Ilmoittamatta leiriltä pois jääneiltä peritään aina täysimääräinen leirimaksu.
  5. Ilmoittautumiset kerätään kootusti Keskusliittoon. Osallistujien yhteystiedot välitetään oman piirin toiminnanjohtajalle.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ole yhteydessä Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajaan  pohjois-pohjanmaa@vesaiset.fi