Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki 30.4. saakka. Ilmoittautumiset ja majoituksen varaaminen hoidetaan mökki/huoneisto/campingpaikka kohtaisesti. Koko seurueen ilmoittautumisen hoitaa 1 majoitusseurueesta valittu yhteyshenkilö. Yhteydenpito koko majoitusseurueen osalta hoidetaan yhteyshenkilön kautta. 

 

Varaukset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Mikäli ensisijaisesti haluamasi majoitusmuoto on jo varattu tarjoamme tilalle toista saman kokoista vaihtoehtoa. Hinta määräytyy tarjotun majoitusmuodon mukaan. Tutustu majoitusmuotoihin täältä.

 

Ilmoittautumissäännöt

 

1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan ilmoittautumislomakkeella.

2.  Koko majoitus-/päiväkävijäseurue ilmoitetaan yhdellä lomakkeella. Ilmoittaja on vastuussa antamiensa tietojen paikkansapitävyydestä

3. Leirille ilmoittautuminen päättyy 30.4.2022 ja ilmoittautuminen on tämän jälkeen sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta kevääseen 30.4.2022 saakka.

4. Lauantain 30.4.2022 jälkeen ilmoittautunut on sitoutunut maksamaan osallistumismaksun. Sairaustapauksissa ilmoittautumisen voi peruuttaa myös jälkeenpäin lääkärintodistusta vastaan, joka tulee toimittaa Vesaisten Keskusliitoon. Lisätietoja osoitteesta tiedotus@vesaiset.fi. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi este leirille osallistumiselle. Tällöin osallistumismaksua ei peritä.

 

5. Mikäli osallistuja sairastuu kesken leirin ja joutuu lähtemään, tulee tästä ilmoittaa leirin johdolle. Tällöin leirin hinta suhteutetaan leirillä vietettyihin päiviin. Mikäli leiri keskeytyy muista syistä, leirimaksua ei palauteta. Ilmoittamatta leiriltä pois jääneiltä peritään aina täysimääräinen osallistumismaksu.

 

6. Ilmoittautumiset kerätään kootusti Vesaisten Keskusliittoon ja ne ovat salassapidettäviä tietoja. Tietoja käsitellään ja säilytetään vain sen aikaa, kun se on leirin järjestelyiden kannalta tarpeellista. Osallistujien yhteystiedot välitetään tiedoksi oman piirin toiminnanjohtajalle. 


7. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@vesaiset.fi
Ilmoittaudu ja lähde mukaan!