Kerhotoiminta

Kerhotoiminta

Vesaiskerhoja voidaan perustaa aivan minne halutaan! Maakunnasta pitäisi löytyä 1-2 innokasta ohjaajaa, kerhotila sekä aikaa sitoutua. Piirin toiminnanjohtaja auttaa alkuun, kouluttaa ja osallistuu haluttaessa myös suunnitteluun.

 

ALAHÄRMÄ

Alahärmän Voltissa toimii monta erilaista kerhoa. Lisätiedot sarihuhtaluhta@hotmail.com.

Trysköökerhossa lapset, mikseivät vanhemmatkin, pääsevät purkamaan paineita ja tryskäämähän syrämmensä kyllyyrestä Voltin koulun salissa.

Jumppakerhossa harjoitellaan liikunnallisia taitoja ohjatusti kerholaisten toiveiden ja ohjaajien osaamisen mukaisissa lajeissa.

RC-kerhossa on mahdollisuus tutustua RC-autoilun maailmaan. Erinomainen vaihtoehto isän ja lasten yhteiseksi harrastukseksi! Toki myös äidit, mummit, kummit ja kaikki ovat tervetulleita.

Pikkuvesaiset on äitien ja pienten lasten kokoontumiskerho, joka kokoontuu äitien kodeissa. Näissä tapaamisissa lapset saavat tutustua ja leikkiä vapaasti äitien saadessa vertaistukea vanhemmuuteen ja elämään. Kahvittelu ja yhdessäolo ovat tämän "kerhon" pääasia.

ILMAJOKI

Ilmajoella kokoontuu lasten puuhakerho viikoittain. Kerhossa askarrellaa, leikitään ja tehdään kaikkea muuta mukavaa. Kerhossa lasten on mahdollista harjoittaa sosiaalisia, luovia ja liikunnallisia taitojaan turvallisessa ympäristössä. Lisätiedot kirsti.valli@ilmajoki.fi.

PERÄSEINÄJOKI

Peräseinäjoella jatketaan suuren suosion saaneita uimakouluja Koivukaaren palvelukeskuksen tiloissa. Uimakoulut järjestetään tasoryhmissä, joten uusia taitoja on saatavilla niin veteen totutteleville kuin jo uimataitoisille. Ajankohtia ja tarkennuksia voi tiedustella tarja.katila@gmail.com.