Tervetuloa Uudenmaan Vesaisten kotisivuille!

Vesaisten Uudenmaan piiri ry on lapsi- ja perhejärjestö, joka tukee lapsen kehitystä, perheiden kasvatustehtävää ja edistää hyvää harrastustoimintaa sekä toimii lasten ja lapsiperheiden puolestapuhujana.

Piirin alueella toimii 7 osastoa Espoossa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä, Vantaalla, Mäntsälässä ja Nurmijärvellä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!  Ota rohkeasti yhteyttä Uudenmaan Vesaisten toimihenkilöihin tai ilmoittaudu Keskusliiton sivujen kautta.

Hallitus

Puheenjohtaja Hannu Palmu hannupalmu6(at)gmail.com  040-572 0095

Varapuheenjohtaja Noora Ihalainen ihalainennoora1(at)gmail.com 040-524 4251

Sihteeri ja tj. Maisa Pyykkönen uusimaa(at)vesaiset.fi 044-347 0763

 

Hallituksen jäsenet:

Tarja Edry   tarja.edry (at)gmail.com

Anne Kammonen anne.kammonen(at)gmail.com

Juho Kammonen  juho.kammonen(at)gmail.com

Hilla Mäkinen  makinen.hilla(at)gmail.com

 

Hallituksen varajäsenet:

Arimo Varis  arimo.varis(at)varikset.fi

Sauli Ristavaara . sauli-ristavaara(at)hotmail.com

Uutiset
STUDIO SNELLA -animaatiopajoja esikouluikäisille 23.10.2017
Vesaisten Keskusliitto jatkaa viime vuonna Mediakasvatuskeskus Metkan kanssa alkanutta yhteistyötä.
KOKO PERHEEN JÄRJESTÖ VESAISET JUHLII MÄNTSÄLÄSSÄ 6.8.2016
Vesaisten Keskusliitto järjestää parhaillaan yhteistyössä Vesaisten Helsingin piirin ja Vesaisten Uudenmaan piirin kanssa kaupunkileirin 4.-7.8.2016.
TERVETULOA VESAISTEN 60-VUOTISJUHLAAN! 26.7.2016
Tervetuloa Vesaisten 60-vuotisjuhlaan lauantaina 6.8.2016 Saaren Kartanoon, Mäntsälään!
Onnenpyörän pyöritystä ja legojen määrän arvausta Lapsimessuilla 13.5.2016
Vesaiset osallistuivat 15.-17.4.2016 Lapsimessuille Helsingin messukeskuksessa.
Nuora: koulutus suojaa arjen haasteilta 27.1.2016
Valtion nuorisoasiain neuvottelukunnan julkaisema tiedote korostaa perheen ja koulutuksen merkitystä nuoren arjenhallinnan opettelussa.
Lapsi- ja nuorisotyötä tekevien järjestöjen lausunto uudesta nuorisolaista 24.11.2015 26.11.2015
Vesaisten Keskusliitto on yhdessä muiden lapsi- ja nuorisotyötä tekevien järjestöjen kanssa arvioinut uuden nuorisolakiesityksen vaikutuksia erityisesti lasten oikeuksien, osallisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumisen näkökulmasta.
Vesaisten valtuuskunnan julkilausuma: TURVAA JA TULEVAISUUTTA 11.10.2015
Vesaisten valtuuskunta muistuttaa julkilausumassaan alaikäisten turvapaikanhakijoiden erityisen tuen ja suojelun tarpeesta.
"Karibu Tanzania" - Tervetuloa Tansaniaan 10.8.2015
Seija Saarikoski-Silvolan matkaraportti Tansaniasta.
Taitoniekan finalistit 2015 kisasivat sijoituksestaan aurinkoisessa Turussa 16.6.2015
Taitoniekan finaali käytiin torstaina 11.6.2015 Turussa. Kisaan osallistui 16 joukkuetta kuudesta eri piiristä.
Vesaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n julkilausuma: Pelipaussista aikaa perheen yhdessäoloon 24.4.2015
”Ihan vähän aikaa vielä…jooko.” ”Vielä yks kenttä.” ”Tätä ei voi tallentaa.” "Tämä taso vielä, mulla on just enkka tulossa." Samalla vilkaiset älypuhelimella Facebookista mitä kuuluu naapurin Pirkolle ja millainen on Marjon uusi kampaus.
Vesaisten Keskusliiton valtuuskunnan julkilausuma 21.3.2015: Hyvinvointia perheille 27.3.2015
Suomalaisen perhepolitiikan tavoitteena on ollut tarjota lapsille turvallinen kasvuympäristö ja turvata vanhemmille aineelliset ja henkiset mahdollisuudet perheen perustamiseen ja lasten kasvattamiseen. Vesaisten Keskusliitto vaatii toimenpiteitä, että kaikilla lapsilla olisi oikeus turvalliseen elämään ja riittävään elintasoon.
Lausunto suunnitelmissa olevaan nuorisolain alaikärajan nostoon 27.3.2015
Me allekirjoittaneet lapsi- ja varhaisnuorisotyötä tekevät järjestöt suhtaudumme erittäin kriittisesti nuorisolain muutoksen yhteydessä esillä olleeseen alaikärajan määrittelemiseen. Nuorisolaki on tähän saakka ollut ns. väestölaki, joka on koskenut tiettyä ikäryhmää Suomen kansalaisia. Mikäli laki muuttuu selkeästi nuorisotyölaiksi ja lakiin kirjataan alaikäraja, vaikeuttaa se nuorten asemaa entisestään, eikä se tue nuoren kokonaisvaltaista kasvua aktiiviseen kansalaisuuteen.
Hae nyt tuetulle perhelomalle: Kylpylähotelli Sani, Kalajoki 2.-7.8.2015 17.2.2015
Kaikille avoin ja edullinen tuettu perheloma on nyt haussa Kalajoelle! Loman tavoitteena on vahvistaa perheen sisäisiä vuorovaikutussuhteita ja virkistäytyä. Lomaohjelmassa on perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua ohjelmaa sekä mahdollisuus lapsiparkkiin alle 3v lapsille. Omavastuuosuus 100 €/hlö, alle 17 v. maksutta. Hakuaika päättyy 4.5.2015.
Mirja Vehkaperä: Kotien hyvinvointi ykköshankkeeksi 11.2.2015
Suurin osa lapsistamme voi hyvin ja elää tasapainoista arkea. Vanhemmat haluavat panostaa hyvään lapsuuteen. Vanhempien koulutus, asema työelämässä sekä taloudellinen ja terveydellinen tilanne vaikuttavat suoraan lapsen hyvinvointiin.
Kansainvälinen leiri Liettuassa 2.2.2015
Joulukuussa 2014 kolme vesaista osallistui “Youth exchanges for rural youth” kansainväliseen koulutukseen Liettuassa.
Mirja Vehkaperä: Hyvinvointia perheille 5.12.2014
Viime aikoina olemme joutuneet jälleen lukemaan järkyttäviä uutisia lapsiperheiden tragedioista. On äärimmäisen huolestuttavaa, että Suomessa lapsiperheiden pahoinvointiin ei pystytä reagoimaan riittävän aikaisin. Vasta uupuneiden vanhempien traagiset teot saavat viranomaiset toimimaan. Avunantaminen on tällöin jo myöhässä.
Eija Katila Etelä-Pohjanmaalta valittiin Vuoden Vesaiseksi 3.12.2014
Vesaisten Keskusliiton hallitus myönsi Vuoden Vesainen 2015 – kunnianosoituksen Eija Katilalle. Katila on ollut mukana vesaisjärjestössä jo yli kaksikymmentä vuotta. Nykyään hän toimii Alavuden osaston sihteerinä ja Etelä-Pohjanmaan piirin hallituksen jäsenenä.
Vesaisten Keskusliitto: Riittävät tukiverkostot saatava lapsiperheille 1.12.2014
Nykymaailma vaatii täydellisyyttä ja onnistumista; kiiltokuvapinta ja kulissit on säilytettävä. Totuus kulissien takana voi olla kuitenkin toisenlainen. Tämän ovat viime vuosien järkyttävät perhesurmatapaukset osoittaneet.
#isänkanssa-kampanja korostaa isän merkitystä arjessa 5.11.2014
Isänpäiväviikolla lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila haluaa korostaa isän roolia täysivaltaisena perheenjäsenenä.
Puheenjohtaja Mirja Vehkaperän avauspuhe Vesaisten valtuuskunnassa 28.10.2014
Vesaisten vuoden 2014 teema on ollut Tekoja perheiden hyväksi. Heti aluksi on todettava, että maailman ja maamme kehitys on ollut kylmää kyytiä lasten, nuorten ja perheiden näkökulmasta katsottuna. Työttömyys on lisääntynyt, valtionosuuksien leikkaukset heikentäneet peruspalveluita, lapsiperheiden ostovoima heikentynyt ja maamme heikon talouden myötä juustohöylä on käynyt monen perhe-etuuden kimppuun.
Vesaisten hallitus uusiutuu 27.10.2014
Vesaisten Keskusliiton hallituksessa valittiin uudelleen jatkamaan Minna Autere Helsingistä. Uusina hallituksessa aloittavat Aki Kontio (Oulu/Kiiminki) ja Irma Matinlompolo (Tornio). Kausi kestää kolme vuotta.
Lapsi tarvitsee aikuisia – oletko läsnä? 26.10.2014
Lehtien lööpit ja television uutiskuvat ovat osa lapsen elinympäristöä. Lapsen kyky erottaa toisistaan fakta ja fiktio kehittyvät vähitellen. Vielä 10-vuotiaskin voi olla epävarma siitä, onko iltauutisten anti totta vai tarua. Uutisten ja internetin tarjoamat kuvat voivat olla yhtä järkyttäviä tai vielä järkyttävämpiä kuin väkivaltaiset elokuvat tai tv-sarjat. Kuvat voivat jäädä lapsen mieleen ja nostaa esiin vaikeita kysymyksiä. Tämän ajan lapset ja nuoret tarvitsevat läsnä olevia aikuisia, jotka tunnistavat median tuoman ahdistuksen. Jatkuvista valtion talouden säästöistä johtuen lapsilta on säästetty läsnä olevia aikuisia.
Vesaiset kutsuvat seminaariin 22.10.2014
Vesaiset kutsuvat kaikkia vanhempia ja kasvattajia lauantaiaamuna järjestettävään seminaariin, jonka aiheena on ”Eväitä yhdessä kasvamisen matkalle - tukea lapsen kasvun haasteisiin ja eri toimijoiden väliseen kasvatusyhteistyöhön”.
Vesaiset haastavat #Tarinatempaukseen 14.10.2014
Vesaiset haastavat kaikki ystävänsä, viime vuoden tapaan, lukemaan satuja. Ota kuva lukuhetkestä, välitä kuva sosiaalisen median kautta ystäviesi nähtäväksi. Samalla voit haastaa ystäväsi Tarinatempaukseen.
Varapuheenjohtaja Vainio: LAPSET MAKSUMIEHIKSI! 24.9.2014
Kuluvan hallituskauden yksi näkyvimmistä ilmiöistä on ollut leikkausinto, joka on kohdistunut yhteiskuntamme pienimpiin ja vähiten sananvaltaa omaaviin jäseniin. Lapsilisien ja perhe-etuuksien leikkaukset ovat edelleen puheenaiheena ja aiheuttavat suurta huolta lapsiperheissä.
Vesaisten Keskusliiton valtuuskunta: Kuule lapsen ääni EU:ssa 22.3.2014
Euroopan unionin alueella asuu yhteensä noin 100 miljoonaa lasta. EU:n perusoikeuskirja velvoittaa, että lapsiin joko suoraan tai epäsuorasti vaikuttavan politiikan suunnittelussa, täytäntöönpanossa ja seurannassa on otettava huomioon lapsen etua koskeva periaate.
Ehdotus lastenkulttuuripoliittiseksi ohjelmaksi valmistunut 19.2.2014
Ehdotus lastenkulttuuripoliittiseksi ohjelmaksi vuosille 2014–2018 on luovutettu kulttuuri- ja urheiluministerille ja opetusministerille. Ehdotuksen tavoitteena on saada taide ja kulttuuri nykyistä tasavertaisemmin lasten ulottuville, omaksuttavaksi ja osallistuttavaksi. Ehdotukseen sisältyvillä toimenpiteillä lisätään lasten ja nuorten hyvinvointia ja vahvistetaan lastenkulttuuria. Ohjelmaehdotus koskee alle 18-vuotiaita lapsia.
Viisitoistavuotiaat harjoittelevat pelastamaan itsensä ja muut - Nou Hätä! kampanjoi nuorten poistumisturvallisuuden puolesta 11.2.2014
Bongaa EXIT -slogan muistuttaa, että aina on fiksua tietää kaksi tietä turvaan. Kahdeksasluokkalaisille suunnatun Nou Hätä! -kampanjan teemana on tänä vuonna poistumisturvallisuus. Nou Hätä! -kampanjaan odotetaan jälleen lähes 40000 osallistujaa yli 400 koulusta. Kampanja järjestetään kahdeksannentoista kerran ja se on tavoittanut jo puoli miljoonaa nuorta.
Vesaisten Keskusliitto: Lapsiasiavaltuutetun toiminta turvattava! 26.1.2014
Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aulan irtisanoutuminen tehtävästään on hätähuuto lasten, nuorten ja perheiden asioista. Resurssipula on ilmeinen. Lasten kuulemista yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ei edelleenkään tarpeeksi arvosteta.
Tapahtumat

 

Tervehdys!

 

Tervetuloa konserttiin 11.2. klo 15 Jpää-talolle.

Kaksi bassoa esiintyvät. Ilmoittaudu esitteen mukaisesti.

Esite:Kaksi bassoa2.pdf

 

 

Tervehdys!


Vesaistoimijoille on koulutuspäivä 10.3. Kouvolassa.

Ilmoittaudu esitteen ohjeen mukaan uusimaa(at)vesaiset.fi

Esite:Vesaiskoulutus 10.3.2018.pdf

 

Tervehdys!

Tervetuloa talvipäivään 11.2. Talmaan. Ilmoittaudu

esitteen mukaisesti uusimaa(at)vesaiset.fi Esite:Talma-18.pdf

 

Tervehdys!

Tervetuloa konserttiin 11.2. klo 15 Jpää-talolle.

Kaksi bassoa esiintyvät. Ilmoittaudu esitteen mukaisesti.

Esite:Kaksi bassoa.pdf

 

Tervehdys!

Uudenmaan Vesaisten retki katsomaan 9.2. klo 18.30

Disney on Ice- Lumotut maailmat jääshowta. esite:DOI 18.pdf

 

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa perinteiselle välipäivän retkelle

Heurekaan to 28.12.2017. Ilmoittaudu esitteen ohjeiden mukaan. Esite:heureka esite.pdf

 

Tervehdys!

HEINÄHATTU & VILTTITOSSU ja RUBENSIN VELJEKSET - LEFFA tulee ensi-iltaan marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Osastot järjestävät retken näytöksiin omana ajankohtanaan.

Järvenpäässä menemme katsomaan leffan su 26.11 iltapäivällä.

Toiset osastot ilmoittavat omista retkistään jäsenilleen myöhemmin. Esite:Heinähattu- leffa.pdf

 

Tervehdys!

Talvisirkus play- näytökseen menemme to 4.1. 2018 klo

15 Kaapelitehtaalle Helsinkiin. Liput on varatta 15.11. Ole siis nopea. Esite:TALVISIRKUS 18 PLAY.pdf

 

Tervehdys!

Tervetuloa Vesaisten pikkujouluristeilylle

9.-10.12.2017 Tallinnaan. Ilmoittaudu esitteen mukaan pikaisesti. Esite:Pikkuj.rist 17.pdf

 

Tervehdys!

Tervetuloa katsomaa Uudenmaan Vesaisten kanssa huikeaa uutta Apassionata- hevosshowta 3.2.18 klo 13Hartwall-areenaan. Ilmoittaudu liitteen ohjeen mukaan. Esite:Apassionata.pdf

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa retkelle katsomaan Disney on Ice-
esitysta Hartwaal-areenaan 9.2.2018 klo 18.
Varaa lippusi pian uusimaa(at)vesaiset.fi.
esite:Disney.pdf

 

 

Hyvät Vesaiset!

Nyt voitte ilmoittutua retkelle Tammiston Superparkkiin.
Siellä on kivaa tekemistä kaikenikäisille.
Esite liitteenä. Ilmoittaudu pian viimeistään 29.9.2017
paikkoja on rajoitettu määrä. Esite:Superpark.pdf

Vielä ehdit mukaan myös Autiotalo- musikaaliin Jpää-
talolla. Ilmoittautuminen on 21. 9 asti sekä Lapsimessuille.
Katso esitteet edellisestä osastokirjeestä 12-17.

 

 

Tervehdys!

16.9.Seikkailupuisto Huippu kiipeilypäivä,Leppävaaran urheilupuisto.

Esite:Seikkailupuisto Huippu.pdf

23.9. Pakohuone, Järvenpää.Esite:Pakohuone seikkailu.pdf

7.10. Tatu ja Patu, Lahden kaupunginteatteri.Esite:Tatu ja Patu.pdf

29.10. sunnuntaina iso lastentapahtuma Seuratalolla.Järvenpäässä.
Paikalla TAIKURI JARI & PEPPI PITKÄTOSSU!
Tilaisuus on maksuton.
Talkoo-apu tervetullut tapahtuman buffettiin ja arpamyyntiin.

Ilmoittautumiset uusimaa(at)vesaiset.fi

Esite:taikuri Jari 29.10.pdf

10-12.11. Meidän Messut, Messukeskus.Esite:Meidän-messut_2017.pdf

17.11. Autiotalo Rockmusikaali, Järvenpää-talolla. Esite:Autiotalo.pdf

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa koko perhe Suomi 100vVesaisten
juhliin 9.9. 2017. Harjulan koululle Järvenpäähän.

Paljon hauskaa tekemistä kaiken ikäisille.
Ei pääsymaksua.Arvonta,spinnerinteko
ja buffet maksullisia. Esite:Vesaiset pihapäivä perheille..pdf

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa perinteiselle Sirkus Finlandian retkellemme!
Ajat ja paikat löydät oheisesta liitteestä.
Järvenpäässä paikat on myyty loppuun, muualle mahtuu.

Ilmoittaudu uusimaa(at)vesaiset.fi 25.8.17 mennessä:
Nimi, ikä ja osasto sekä minne menette.Esite:Sirkus 2017.doc

 

Tervehdys!

KIIPEILYPUISTO HUIPPU 16.9. 2017
Espoon Vesaisten kanssa yhdessä järjestetään retki kiipeilemään 16.9.

Leppävaaran urheilupuistoon.Esite:
Ilmoitaudu liiteen ohjeen mukaan smertajunkkari(at)gmail.com
Muista myös ilmoittautua edellisen kirjeen  PORRASJUOKSUTAPAHTUMAAN uusimaa(at)vesaiset.fi
Järvenpään SIRKUSKIINTIÖ on täynnä, mutta muille paikkakunnille mahtuu vielä.

 

Tervehdys!

VESAISTEN  SUOMI 100 v. juhlat 9.9. Järvenpäässä Harjulan koululla klo 14-17
Tervetuloa paikalle vapaahetoiseksi valvojaksi aikuiset/nuoret ja koko perhe osallistumaan.
Ei pääsymaksuja. Arvonta, onginta ja buffetti  ovat maksullisia.
ILMOITA talkoisiin tulosi uusimaa(at)vesaiset.fi tai tekstarilla 046- 618 18 29 23.8. mennessä,
koska silloin on järjestelykokous.Odotamme innolla teitä vanhempia mukaan!
Annathan nyt  vesaisille talkooapua.Esite:Harjula.pdf

 

 

Tervehdys!

Vesaisretki Monster Jamiin 4.11.17
Hartawallissa

Ilmoittaudu pian uusimaa(at)vesaiset.fi
katso listiedot esitteestä.Esite:Monster Jam.odt

 

Tervehdys!

PORRASJUOKSUTAPAHTUMA KERAVALLA 26.8.klo 13

Vesaisten valtukunnallinen urheilupäivä toteutetaan Uudellamaalla
porrasjuoksuna joko kuntoiluna tai kisana. Ilmoittaudu 22.8 
mennessä uusimaa(at)vesaiset.fi. Ohjeet esitteessä. 
KATSO paikka netistä Keinukallio.Esite:Porrasjuoksu Kerava.pdf

 

 

Tervehdys!

Retki SERENAAN 5.8.2017
Ilmoittaudu esitteen mukaisesti: nimi,ikä,osasto.
25.7. mennessä uusimaa(at)vesaiset.fi

Esite:serena+esite.doc

 

Tervehdys!LEIRI MÄRKIÖSSÄ 19.-20.8 2017
Leiri on tarkoitettu koko perheelle.
Siellä on leppoisan oleskelun, uimisen ja saunomisen lisäksi yhteistä
ohjelmaa ja työpajoja.
MM. teemme viirejä/ huiveja omaan Suomi 100- tapahtumaamme.
Siellä pidetään
myös  piirin kalastuskilpailut- ota mukaan suosikkionkesi.
Kenties voimme myös tutustua geokätkeilyyn.
ILMOITTAUDU leirille 31.7. mennessä anne.kammonen(at)gmail.com.
Häneltä saat ohjeet  leiristä,kun olet ilmoittautunut.
Esite:Märkiö.odt

 

 

Tervehdys!

Pikku Papun Orkesterin Konsertti 2.9. klo 15 Jpää- tallolla!
Pikku Papu on erittäin suosittu lastenorkesteri.
Menemme nyt sinne ja jätämme tällä kertaa Titi-nallen syksyltä
väliin.
Hinnat ovat tosi edullisia vesaisjäsenille
Ilmoittaudu 12.8. mennessä uusimaa(at)vesaiset.fi.
Esite:Pikku Papun orkesteri.odt

 

 

Tervehdys!

Vesaiset menevät katsomaan
Kiljusen herrasväki-näytelmää
Ohkolan kesäteatteriin 2.7.klo16.
Ilmoittaudu esitteen mukaan. Esite:Kiljuset.odt

 

Tervehdys!

 Vesaisten suosittu Rekkaratsastus 28.5.

Mäntsälässä. Lisäiedot liitteessä.
Varaa rahaa mukaasi arpajaisia varten!
Tervetuloa! Esite:Rekkaratsastus.pdf
Tervehdys!

Vesaisten retki Kungsbackan kotieläinpihalle 18.6.17
Esite:Kungsbacka.odt Ilmoittaudu miia.levander(at)gmail.com

 

Tervehdys!

Retki linnanmäelle. Esite:Linnanmäki.doc

 

Tervehdys!

UUDENMAAN VESAISET MENESTYIVÄT HYVIN TAITONIEKKA-KISASSA


7.-9v. joukkue: Camilla Nyman Vantaalta ja Onni Levander Järvenpäästä voittivat koko sarjan.
Siihen  osallistui 6 joukkuetta.

10.-12v.sarjassa Harri Arpiainen, Vantaalta ja Rasmus Levander Järvenpäästä tulivat sijalla kaksi.
Joukkueita oli tässäkin sarjassa kuusi.

Perhesarjaan osallistuivat Miia, Konsta ja Sami Levander Järvenpäästä.He tulivat sijalle kaksi.
Joukkeita oli tässä sarjassa 7.
Sijoitus oli tosi hyvä. Kolme ekaa joukkuetta olivat kaikki tasaisia.
Piste-ero voittajan ja toisen välillä oli vain 0,5 pistettä, samoin kuin 2. ja 3. välillä 0.5p.

Tyytyväisinä joukkueiden menestyksestä nautimme mehut ja kakkukahvit.
Onnea vielä kaikille osallistuneille!
Nauttikaa  palkinnostanne 20.5  Arttu Lindeman- konsertista ja tubetuksesta Mäntsälän lavalla.

Hyvää kevättä kaikille! Nähdään taas tapahtumissa.

 

Tervehdys!

PAKOHUONE- SEIKKAILU onkin lauantaina
13.5. Järvenpäässä
Katso esite ja ilmoittaudu Juho Kammoselle.
Tapahtumaa on siis siirretty viikolla.
Tervetuloa yli 13-vuotiaat.Esite:Pakohuone-esite.pdf

 

Tervehdys!

VESAISET TIVOLI Järvenpäässä 17.4. klo 12
Tivoliin mennään jo 17.4.
VARAA siis heti uusimaa(at)vesaiset.fi Esite:Tivoli 17.4..doc

 

 

Tervehdys!

Lapsimessut Messukeskuksessa 21.-23.4
ILMOITTAUDU uusimaa(at)vesaiset.fi Esite:LAPSIMESSUT.pdf

http://vesaiset.fi/ pian viimeistään 10.4.

 

 

Tervehdys!

Herra Hakkarainen Harrastaa-esitys sunnuntaina 26.3 klo 13 seurantalolla kartanontie 20, Järvenpää. Esite:Herra Hakkarainen harrastaa.pdf

 

Tervehdys!

Risto Räppääjä-
konsertti 21.5 klo 16 Järvenpää-talolla.
Ilmoittaudu ohjeen mukaan uusimaa(at)
vesaiset.fi Esite:RR-konsertti.odt

 

Tervehdys!

Kirppis ! 2.4. Klo 10.30-14.30
Seuratalolla Järvenpäässä. Voit tulla omalle
pöydällesi myymään tavaroita mitä vaan, mutta
lastentavarat liikkuvat parhaiten.
Pöydän varanneille tulee ohjeet tavaroiden laitosta.
Pöydän hinta on 11e.
Kerää nyt liiat tavarasi ja tule myymän ne ilman
hinnoittelua.Ilmoittaudu pikaisesti uusimaa(at)vesaiset.fi

Esite:Kirpputori.pdf 

Tervehdys!

Laskiaiset Paavonpolulla 26.2. Tervetuloa viettämään laskiaissunnuntaina yhteistuumin. Esite:Laskiaiset Paavonpolulla 2017.pdf

 

Tervehdys!

25.3. Käy Muumilaaksoon-konsertti, Järvenpää-talossa.
Ilmoittaudu viim.9.2. uusimaa(at)vesaiset.fi
 Esite:Muumit_250317.pdf

 

Tervehdys!

9-10.6. LEGOLANDIAAN!
Matkan esite hintoineen liitteenä.
Varauksilla on kiire, koska hotellihuoneet tulee vahvistaa 6.2. mennessä!
Varauksessa on tärkeää imoittaa huonetta toive: 4 hh, 3 hh vai 2 hh?
Helmikuun lopussa - maaliskuun alussa tulee vahvistusmaksu 100e/henkilö ja loppumaksu toukokuun alussa. Esite:Legoland.pdf

 

 

Tervehdys!

 1.4. ISO PAHA SUSI, Lahden kaupunginteatteri. Esite:IsoPahaSusi_010417.pdf

 

Tervehdys!

 25.2.  Lahti2017 MM-kisapäivä.
Lauantain talvikarnevaalin ohjelma liitteenä.
Lipputukemme vesaisjäsenille selviää lähipäivinä.
Lippuja ostetaan max.30 kpl. hintaluokkasta: 7-16-vuotiaat 19,50€-42€ ja aikuiset 37€-52,50€.
Nämä hinnat siis vielä normaalihintoja!
Voit ilmoittautua vaikka heti/ laittaa jo alustavasti kiinnostuksesi osallistua tapahtumaan.
Ilmoittatutumiset viimeistään 27.1  ihalainennoora1(at)gmail.
p.s.paikat täyttyvät kovaa vauhtia, Mielensäpahoittaja-katsomo on jo meidän päivälle täynnä;) Esite:LAHTI2017.pdf

 

 

Tervehdys!

29.1. TALMA:n laskettelupäivä.
Esite hintoineen ja ilmoittautumisohjeineen liitteenä.
Ilmoittautumiset 23.1.mennessä uusimaa(at)vesaiset.fi Esite:Talma-17.pdf

 

 

Tervehdys!

Tasokas sirkusesitys 6.10.2017

Cirque Du Soleil Hartwall-
areenalla. Varaa liput pian, 
viimeistään 10.1.17.
ihalainennoora1(at)gmail.com esite:Cirque du Soleil.pdf

 

 

 

Tervehdys!

RÄPPÄRI-TUBETTAJA ARTTU LINDEMAN- SHOW

Suosittu rap-artisti ja tubettaja ARTTU LINDEMAN Meet&Greed + SHOW
la 20.5.2017 klo.13.00. Mäntsälän suurlava, Maisalantie 7, Mäntsälä.

Tapahtuma on ikärajaton. Normaalihinta 15€/lippu. Tuettu vesaishinta 
alle 16.v/ 9€ ja yli 16.v/11€ jäsenillemme.

Varaa vesaisliput lähettämällä s-postia ihalainennoora1(at)gmail.com.
Kerro montako lippua haluat, jäsenten nimet ja ikä sekä osasto.
Jos varaat lippusi 14.12 mennessä, ehdimme toimittamaan ne ennen 
joulua, jos haluatte antaa liput perheessä joululahjaksi!

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa retkelle Heurekaan
29.12.2016. Ilmoittaudu
12.12. mennessessä oheisen
liitteen mukaan. Liite:heureka2016.doc

 

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa järvenpään vesaisten pikkujouluihin. Esite:pikkujoulu.doc

 

Tervehdys!

Halloween Tapahtuma on Suomen Tivolissa
Tuusulassa ja laitelippu 3,50e
ja 5 lippua 15e vesaijäsenille. Esite:halloween.odt

 

 

Tervehdys!

Vesaiset järjestää

pienille Titinalle-konsertin
7.11. 2016 Esite:Titinalle.doc

 

 

Tervehdys!

Tervetuloa katsomaan uutta Rölli-elokuvaa
su 25.9 klo 14 Studio 123 Järvenpää.

Liput maksavat 5e ja niitä on rajattu määrä.
Ilmoittaudu pian viim 20.9. Esite:Elokuva_RÖLLI.odt

 

miia.levander(at)gmail.com.

 

Maksu ja liput paikan päällä.

 

 

 

Tervehdys!

11.9. Seikkailupuisto HUIPPU - Kiipeilypäivä.

 

Leppävaarassa. Esite:SeikkailupuistoHuippu_110916.pdfEsite

 

 

 

30.9. Shrek koko perheen jättimusikaali.
Helsingin kaupunginteatteri/ Peacock-teatteri, linnanmäki.Esite:Shrek.pdf

2.10. Legendat, konsertti aikuisille vesaisille, Järvenpäätalolla. Esite liitteenä.
Esite: legendat.pdf

 

29.10. RobinHood seikkailunäytelmä Kouvolan kaupunginteatterissa.
Hinnat sisältävät yhteisen bussikuljetuksen sekä teatterilipun.
Ole nopea ja varaa paikkasi, koska mukaan mahtuu vain bussillinen porukkaa!
Esite:RobinHoodmainos.pdf

6.11. UUTUUS! Lähdetään joukolla testaamaan uutta Trampoliinipuistoa!
Esite tulossa.

Lisäksi ensi-iltaan tulossa 16.9. Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuva.
Osastot järjestävät haluamalleen päivällä, haluamaansa teatteriin.
Piiri tukee jokaista elokuvalippua 4€/lippu.

 

 

 

Hei

 

Vesaiset tekevät retken tramboliinipuisto
RUSHiin. Paikkoja rajatusti.Esite:RUSH.odt

 

 

Hyvä vesainen

Sirkus 2016. Esite:Sirkus 2016.doc

 

Perhepäivä Paavonpolulla. Esite:Perhepäivä Paavonpolku.dot

 

 

Kesän vesaistapahtumia!

HEINÄKUU:
31.7. RISTO RÄPPÄÄJÄ JA NUUDELIPÄÄ!Esite:Kesäteatteri.pdf

 

ELOKUU:

 

7.8. SERENAN RETKI. Esite:serena070816.doc
21.8. MÄRKIÖN LEIRIPÄIVÄ.Esite:MÄRKIÖÖN 21.8.2016.pdf

 

 

Hyvä vesainen

Tervetuloa Vesaisten retkelle
Linnanmäelle joko 28.6, 23.7
tai 5.8.2016. ILMOITTAUDU
pian viimeistään 19.6 
uusimaa(at)vesaiset.fi Esite:Linnanmäki.doc

 

 

 

Hyvä vesainen

 22.5 Ratsastamaan Nurmijärvelle

Ilmoittaudu sirkkuti(at) gmail.com

 

Esite: Ratsastamaan220516.pdf

 

 

Hyvä vesainen

Rekkaratsastus 5.6.16 Mäntsälässä.

 

Esite:Rekkaratsastus.pdf

 


Hyvä vesainen

 

Retki kotielänpuistoon Orimattilaan
19.6.16 Ilmoittaudu miia.levander(at)gmail.com

 

Esite:RETKI KOTIELÄINPUISTOON 19.doc

 

 

 

 

Hyvä vesainen

NYT on aika ilmoittautua kesän leirille 4.-7.8.2016 Saaren kartanoon Mäntsälään. Se on 60v. Vesaisten juhlaleiri. Voit tulla koko ajaksi tai päiväkävijäksi.Liitteissä on mainos, jonka takasivulla on leirihinnat. Lisäksi on liite, johon olen laskenut Uudenmaan piirin tuetut hinnat. Ne peritään siis vesaisjäseniltä. Osastot voivat tukea myös leiriläisiään.

ILMOITTAUDU ohjeen mukaan www.vesaiset.fi sivulla. Ota huomioon, että majoituspaikat vähenevät kaiken aikaa- ole siis nopea! Uusimaa ei tällä tietoa järjestä erillistä Linnanmäen retkeä tänä kesänä.

Halukkaat voivat ilmoittautua leirille päiväkävijöiksi ja pääsevät Linnanmäelle silloin 25e:lla + päiväleirimaksulla, joka sisältäämm.pienen risteilyn.

Kun leiri on näin lähellä, niin lähdetään isolla joukolla edes päiväksi mukaan!

Hinnasto:KAUPUNKILEIRI 2016_hinnat.docx

Mainos:Kaupunkileiri.pdf

 

 

Hyvä Vesainen !

Nyt voitte ilmoittautua Tivoliin 23.4
klo 12-20 Järvenpäässä

Ilmoita 12.4 mennessä tulijan nimi, ikä,
osasto ja otatko rannekkeen vai laiteliput
uusimaa(at)vesaiset.fi esite:Tivoli 23.4.doc

 

 

 

Hyvä Vesainen !

2016 on Vesaisten 60.vuotisjuhlavuosi.
Muisteloita ja juttuja menneiltä ajoilta 
halutaan nyt kerätä.

Kirjoitahan Sinäkin vesaismuistoja mukavista
tapahtumista ja jutuista! Lähetä ne salla.
hakkanen(at)vesaiset.fi 30.6.2016 mennessä.

Kyse on "leikkimielisestä kilpailusta",
jossa on hyvät palkinnot.Jutuista on
tarkoitus tehdä vuoden aikana koontikirjanen.

 

Esite:Kirjoituskilpailu_mainos.docx

 

Ohjeet:Kirjoituskilpailu_ohjeet.docx

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

Artikkelit
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<helmikuu 2018><<
helmikuu 2018
xmtktpls
5   123Läntisten piirien järjestökoulutus4Läntisten piirien järjestökoulutus
65678910Ulkoilupäivä 201811Ulkoilupäivä 2018
712Ulkoilupäivä 201813Ulkoilupäivä 201814Ulkoilupäivä 201815Ulkoilupäivä 201816Vesaisten työntekijäpäivät
Ulkoilupäivä 2018
17Vesaisten työntekijäpäivät
Ulkoilupäivä 2018
18Ulkoilupäivä 2018
819Ulkoilupäivä 201820Ulkoilupäivä 201821Ulkoilupäivä 201822Ulkoilupäivä 201823Ulkoilupäivä 201824Helsinki: Planeettamme maa 2-konsertti
Uusimaa: Planeettamme maa 2
Ulkoilupäivä 2018
25Ulkoilupäivä 2018
926Keski-Pohjanmaa: Vuokatin matka
Ulkoilupäivä 2018
27Ulkoilupäivä 201828Ulkoilupäivä 2018    
10       
Liity postituslistalle