Uutiset

Ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen: Henna Pirhonen

18.9.2020

Vesaisten Varsinais-Suomen piiri esittää Henna Pirhosta Vesaisten Keskusliiton hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi.

Vesaisten Varsinais-Suomen piiri esittää Henna Pirhosta Vesaisten Keskusliiton hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi.

 

Henna Pirhonen.

Kuka?

HENNA PIRHONEN
38-vuotias
kolmen tyttären äiti
koulutukseltani KM ja erityisopettaja
töissä peruskoulun laaja-alaisena erityisopettajana
Paimion Vesaisten puheenjohtaja, Vesaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja, Vesaisten Keskusliiton hallituksen varajäsen
harrastan jalkapalloa, lenkkeilyä, järjestötoimintaa ja kunnallisia luottamustehtäviä

 

Hennan ajatuksia Vesaisista ja hallitustyöskentelystä

Olen toiminut Keskusliiton hallituksessa nyt vuoden varajäsenenä, ja haluaisin ehdottomasti jatkaa hallituksessa varsinaisena jäsenenä. On ollut mielenkiintoista päästä seuraamaan hallituksen toimintaa, ja myös osallistumaan siihen.


Minulla on monipuolista ammatillista osaamista erityisesti lapsiperheisiin liittyen, sekä kokemusta järjestötoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista niin työntekijänä kuin vapaaehtoistoimijanakin. On ollut rikkaus työskennellä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa.


Lapset, nuoret ja lapsiperheet ovat osa jokapäiväistä elämää niin henkilökohtaisen elämän, kuin työn kautta. Lapsi on kaikkein tärkein. Niin Vesaisissa, meillä kotona, kuin työssäni koulussa. Erityisopettajana teen suunnitelmia ja päätöksiä päivittäin lasten parasta ajatellen, ja koenkin että usein erityisopettajana olen se, joka pitää huolen, ja puolustaa, että lapsen etu ja oikeudet toteutuvat. Samaa lapsi- ja perhelähtöistä ajattelua olen valmis ylläpitämään ja puolustamaan hallitustyöskentelyssäkin.


Koronakevään, ja koko vuoden, laskua tullaan maksamaan pitkään. Vaikutukset lasten ja nuorten hyvinvoinnissa näkyy tietyiltä osin jo nyt. Onkin tärkeää miettiä sitä, miten meidän järjestömme voisi parhaalla mahdollisella tavalla olla tukemassa lapsiperheitä jatkossa entistäkin vahvemmin.

 

Järjestöllämme on jo nyt paljon vahvuuksia, mutta hallituksen monipuolisella osaamisella voimme yhdessä kasvaa ja kehittyä entistäkin vahvemmaksi järjestöksi!