Uutiset

Ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen: Suvi Alakalhunmaa

18.9.2021

Uudet jäsenet Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valitaan tämän viikonlopun aikana.

Suvi Alakalhunmaa halaa pientä tyttöä.

 

Vesaisten Helsingin piiri esittää Suvi Alakalhunmaata Vesaisten Keskusliiton hallituksen varsinaiseksi jäseneksi.

Suvi Alakalhunmaa

Helsingin Vesaisten piiri
Olen 38v uusperheen äiti Helsingin Vuosaaresta, perheeseen kuuluu 7v tyttö ja mies 6v ja 9v poikineen sekä loppuvuodesta syntyvä uusi perheenjäsen
Työskentelen meriteollisuudessa työturvallisuustehtävissä, koulutukseltani olen insinööri ja elintarviketieteiden maisteri.
Vapaa-aika kuluu mm. mökkeillessä, ukulelen soittoa opetellen ja lasten harrastusten parissa mm. tyttären videoblogin teossa autellen. Valokuvauksesta pidän myös.
Vesaisten Helsingin piirin hallituksessa olen ollut mukana 2021 varapuheenjohtajana ja sitä ennen koko perheemme voimin vesaistapahtumissa. Aiempaa yhdistys- ja järjestötoimintakokemusta minulla on runsaasti, mm. opiskeluaikoina opiskelijajärjestöjen puheenjohtajan ja tapahtumajärjestelyjen ja tiedotustehtävien parissa. Olen ollut mukana myös Mothers in Business -järjestössä järjestämässä toimintaa pienten lasten äideille sekä työskennellyt mm. Ruokatietoyhdistyksessä.

Olen jäämässä pian äitiyslomalle, jolloin aikaa vapautuu lasten parissa puuhailuun enemmän.  Olenkin oikein mielelläni käytettävissä hallitustehtäviin. Toiminnan ja tapahtumien järjestäminen lapsille on lähellä sydäntä ja toivon, että voin hyödyntää osaamistani lapsiperheiden hyväksi.