Uutiset

Julia Korkiakoski on Vesaisten Keskusliiton uusi järjestösihteeri

2.9.2020

Vesaisten Keskusliiton uudeksi järjestösihteeriksi on valittu Julia Korkiakoski.

Julia Korkiakoski.

 

Vesaisten Keskusliiton uutena järjestösihteerinä on aloittanut 25.8. alkaen Julia Korkiakoski. Järjestömaailman mahdollisuuksista innostuva Julia on koulutukseltaan teologian maisteri, joka on opiskellut myös yhteiskuntapolitiikkaa ja viestintää. Hänellä on monipuolista työkokemusta erilaisista tehtävistä, joista voisi mainita mm. merkityksellisen markkinointiviestinnän ja varainhankintakampanjoiden toteuttamisen sekä rippileirien järjestämisen.


Juliaa motivoi Vesaisissa työskentelemisessä erityisesti mahdollisuus olla mukana lisäämässä lasten ja perheiden hyvinvointia. ”Haluan omalla työlläni edesauttaa erilaisista lähtökohdista tulevia lapsia ja nuoria kokemaan yhteenkuuluvuutta ja osallisuutta yhteiskunnassa. Uskon, että näihin asioihin keskittyminen vaikuttaa myönteisesti lapsen elämään tulevaisuudessakin”, hän kertoo. Järjestötyö on tuttua Julialle aiemman työkokemuksen ja vapaaehtoistoiminnan kautta. Uuden tehtävän myötä hän aikookin vahvistaa osaamistaan ja kehittyä monipuoliseksi järjestöosaajaksi.


Vapaa-ajallaan Julia viettää mielellään aikaa hellan ääressä leipoen, sohvan nurkassa neuloen tai liikkuen metsän rauhassa. Kotoilun lisäksi hän nauttii seinäkiipeilyn ja koskenlaskun kaltaisista aktiviteeteista, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan.

 

Vesaisten Keskusliitto onnittelee uutta järjestösihteeriä ja toivottaa onnea uuteen työhön!

 

Lisätietoja:

Katja Koivukoski, liittosihteeri

p. 040 533 8160

katja.koivukoski@vesaiset.fi