Uutiset

Perhe Pirhonen on Vuoden Vesainen

19.5.2020

Vesaisten Keskusliiton hallitus on valinnut perhe Pirhosen Varsinais-Suomesta Vuoden Vesaiseksi.

Pirhosen perhe: isä, äiti, tytär ja lapsenlapsetPirhosen perhe. Kuvassa Irja, Matti ja Henna sekä lapset Lotta, Nelli ja Peppi

Vuoden Vesainen -kunniamaininta on myönnetty perhe Pirhoselle Varsinais-Suomeen. Kunniakirjat luovutetaan Vesaispäivillä 17.-18.9.2020 Saarijärvellä.  Perhe Pirhonen on paimiolainen perhe, jonka jokainen jäsen edustaa vesaisideaa parhaimmillaan.  

 

Matti Pirhonen työskentelee linja-autonkuljettajana ja on jo työnsäkin puolesta ollut pitkään mukana vesaistoiminnassa, kun on menty vesaistapahtumiin eri puolille Suomea ja välillä ulkomaillekin. Matti on aina ystävällinen, rauhallisen täsmällinen ja huolehtiva.  

 

Matin vaimo Irja on monessa Vesaisjutussa mukana. Irja toimii Paimion vesaisten hallituksessa ja Varsinais-Suomen piirissä. Hän on ollut myös Keskusliiton varapuheenjohtajana. Irja on aina iloinen ja kannustava. Häneltä saa kokemuksen tuomia hyviä neuvoja pulmaan kuin pulmaan 

 

Matin ja Irjan tytär Henna Pirhonen työskentelee opettajana. Henna valloittaa kanssatoimijansa jatkuvalla positiivisuudellaan ja hymyllään. Hän on ollut vesaistoiminnassa mukana aivan lapsesta asti. Henna toimii Paimion Vesaisten ja Vesaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana. Henna toimii myös Vesaisten Keskusliiton hallituksessa varajäsenenä.  

 

Hennan lapset Lotta, Nelli ja Peppi ovat vesaislapsia sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä he ovat aina mukana kokouksissa, matkoilla ja leireillä.  

 

Pirhosen perheessä toteutuu koko vesaistoiminnan ydin; iloista yhdessä tekemistä koko perheen voiminmonessa sukupolvessa. Lämpimät onnittelut koko perheelle!