Uutiset

TIEDOTE: Vesaistoiminta poikkeusolosuhteissa 16.4. alkaen

15.4.2020

Vesaisten kokoukset, tapahtumat ja retket on siirretty tai peruttu 31.5.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa valtakunnallisten tapahtumien mahdollisista aikataulumuutoksista.

Vesaisille ensisijaisen tärkeää vallitsevassa koronavirustilanteessa on koko yhteiskunnan hyvinvointi ja terveysJärjestömme haluaomalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä, jonka vuoksi Vesaisten Keskusliitto on linjannut seuraavaa THL:n ja valtioneuvoston suositusten pohjalta: 

 

• Kaikki piirien ja osastojen viikoittaiset tapahtumat on peruttu sekä retket on peruttu 31.5. asti tai siirretty pidettäväksi myöhemmin 

 

• Myös kaikki piirien ja Keskusliiton tapahtumat on peruttu tai siirretty pidettäväksi myöhemmin tai järjestetään mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti. 

 

• Vapaaehtoisten kokoukset järjestetään virtuaalisesti. 

 

Vesaisten Keskusliiton valtuuskunnan kokouksen uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin. Uusien toimitilojen avajaiset sekä vapaaehtoisten päivä on siirretty syksylle 2020.  

 

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme lisää tarpeen mukaan. Yhteydenottoihin vastaa tarvittaessa liittosihteeri Katja Koivukoski p. 040 5338160. 

 

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme! 

 

Petri Honkonen 
puheenjohtaja