Uutiset

Vesaiset kutsuvat seminaariin

22.10.2014

Vesaiset kutsuvat kaikkia vanhempia ja kasvattajia lauantaiaamuna järjestettävään seminaariin, jonka aiheena on ”Eväitä yhdessä kasvamisen matkalle - tukea lapsen kasvun haasteisiin ja eri toimijoiden väliseen kasvatusyhteistyöhön”.

Valtakunnallisen lapsi- ja perhejärjestö Vesaisten superviikonloppu järjestetään tulevana viikonloppuna Oulussa. Kolme päivää koulutusta, seminaaria sekä Vesaisten Keskusliiton valtuuskunnan kokous keräävät kaupunkiin vesaisaktiiveja ja -toimijoita ympäri Suomen.

Vesaiset kutsuvat kaikkia vanhempia ja kasvattajia lauantaiaamuna järjestettävään seminaariin, jonka aiheena on ”Eväitä yhdessä kasvamisen matkalle - tukea lapsen kasvun haasteisiin ja eri toimijoiden väliseen kasvatusyhteistyöhön”. Aiheesta seminaarissa alustava oululainen Anna-Liisa Lämsä on perheenäiti, kasvatustieteen tohtori, kasvatus- ja sosiaalialan tutkija, kouluttaja ja tietokirjailija.

Alustuksen jälkeen siirrymme paneeliin, johon Lämsän lisäksi osallistuvat Vesaisten Keskusliiton puheenjohtaja Mirja Vehkaperä, vuoden vesainen ja lastentarhanopettaja Sari Kokkonen sekä Vesaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja ja isä Juha Säkkinen.


Seminaarin ajaksi lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa.

Vesaisten Keskusliiton syysvaltuuskunta tekee päätökset järjestön ensi vuoden taloudesta ja toiminnasta sekä valitsee Keskusliiton hallitukseen uusia jäseniä.