Uutiset

Vesaisten Keskusliitto hakee järjestösihteeriä kokoaikaiseen työsuhteeseen

8.6.2020

Vesaisten Keskusliitto hakee järjestösihteeriä kokoaikaiseen työsuhteeseen 24.8.2020 alkaen. Haku-aika päättyy 31.7.2020.

 

Vesaiset on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö. Järjestämme koko perheelle suunnattuja leirejä, kerhoja ja kulttuuritoimintaa ympäri Suomen. Toimimme valtakunnallisesti 17 piirin ja niiden alueella toimivien osastojen voimin. Vesaiset tukee lasten tervettä kehitystä ja perheiden kasvatustehtävää sekä suunnittelee ja tuottaa luovaa ja osallistavaa harrastustoimintaa.

 

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen järjestösihteeriä Helsingin Töölössä sijaitsevaan toimistoomme. Työ alkaa 24.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakijalta edellytämme soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Työtehtävät ovat Vesaisten Keskusliiton järjestötyöhön liittyviä tehtäviä, kuten jäsenrekisterin hallinnointia, kokoussihteerin tehtäviä, asiakirjahallintoa, piirien ja osastojen tukemista, viestintää, liiton tapahtumien koordinointia sekä järjestön kehittämistä. Ethän vierasta rutiininomaisiakaan toimistotehtäviä.

 

Odotamme paikkaan valittavalta organisointi- ja koordinointitaitoja, viestintäosaamista, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä yhteistyökykyä. Katsomme eduksi hyvät tietotekniset taidot ja sähköisten työkalujen tuntemuksen sekä kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii järjestelmällisyyttä ja kykyä toimia moneen eri kokonaisuuteen liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtehtävät sijoittuvat tarvittaessa myös iltoihin ja viikonloppuihin.

 

Meillä on kannustava ja avoin työyhteisö, jossa panostamme työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja päästä kehittämään järjestötoimintaa sekä joustavan työajan. Työsuhde-etuihin kuuluvat puhelin- ja lounasedut.

 

Työstä maksettava palkka on 2000 euroa kuukaudessa. Hae tehtävää 31.7.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo osoitteeseen tiedotus@vesaiset.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella ke 24.6. klo 12-14 ja ke 22.7. klo 12-14 puhelimitse liittosihteeri Katja Koivukoskelta p. 040 5338160.