Uutiset

Vesaisten Keskusliitto hakee liittosihteeriä

25.10.2019

Vesaisten Keskusliittoon haetaan uutta liittosihteeriä. Hakuaika päättyy 8.11.

Tulisitko meille pomoksi_.pngTulisitko meidän uudeksi pomoksi?

Vesaisten Keskusliitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, jolla on 17 piirijärjestöä ympäri maata. Tarjoamme koko perheelle yhteistä aikaa, tekemistä, kokemuksia ja elämyksiä.  Toimintamme perustuu arvoihimme, jotka ovat turvallisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.  

Etsimme joukkoomme LIITTOSIHTEERIÄ, joka vastaa Vesaisten Keskusliiton hallituksen alaisuudessa operatiivisen toiminnan johtamisesta, talouden ja toiminnan suunnittelusta sekä yhteydenpidosta jäsenjärjestöihin ja muihin sidosryhmiin. Liittosihteeri valmistelee ja toimeenpanee hallintoon, talouteen ja järjestön kehittämiseen liittyviä asioita. Hän on avainhenkilö Vesaisten Keskusliiton järjestöuudistustyössä ja vastaa järjestön toiminnasta Vesaisten Keskusliiton hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Liittosihteeriksi valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, innostunutta ja ammatillista työotetta, paineensietokykyä, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Odotamme, että olet työtä pelkäämätön tiimityöntekijä, pystyt hahmottamaan suuria järjestöllisiä kokonaisuuksia sekä näkemään asioiden merkityssuhteet. Omaathan hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon.

Arvostamme perehtyneisyyttä järjestötyöhön, korkeakoulututkintoa sekä esimies- ja johtamiskokemusta. Talous- ja järjestöhallinnon tuntemus sekä oma-aloitteisuus ovat edellytys työssä menestymiselle. Vesaisten Keskusliiton toimipiste sijaitsee Helsingissä. Työ pitää sisällään matkustamista sekä ajoittaista työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on kokopäivätyötä (38,45 h/vko) ja työsuhteeseen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnalliseen lapsi- ja perhejärjestöön sekä haastavan ja monipuolisen työn järjestön johdossa. Olet osa valtakunnallista ja perinteikästä vesaisperhettä matkalla nousuun.

Tarkistamme valitun henkilön luottotiedot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 8.11.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse tiedotus@vesaiset.fi ja viestikenttään teksti ”työhakemus, liittosihteeri”.

Lisätietoja: Petri Honkonen, Vesaisten Keskusliiton puheenjohtaja, puh. 040 839 7776 ja liittosihteeri Elina Helmanen puh. 040 149 1600.