Uutiset

Vesaisten Keskusliitto ja Varsinais-Suomen piiri hakevat aluetyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen

8.6.2020

Vesaisten Keskusliitto ja Varsinais-Suomen piiri hakevat aluetyöntekijää osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen 24.8.2020 alkaen. Hakuaika päättyy 31.7.2020.

Vesaiset on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö. Järjestämme koko perheelle suunnattuja leirejä, kerhoja ja elämyksellistä vapaa-ajan toimintaa ympäri Suomen. Toimimme valtakunnallisesti 17 piirin ja niiden alueella toimivien osastojen voimin. Vesaiset tukee lasten tervettä kehitystä ja perheiden kasvatustehtävää sekä suunnittelee ja tuottaa luovaa ja osallistavaa harrastustoimintaa.

 

Haemme joukkoomme aluetyöntekijää kahden piirijärjestön alueelle määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Toimipisteesi sijaitsee Turussa ja työ alkaa 24.08.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Työtehtäviisi kuuluvat vesaistyön organisointi ja kehittäminen Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa, toiminnan ja talouden seuranta sekä raportointi. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä piirien hallitusten kanssa. Edellytämme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi järjestötoiminnan tuntemusta, innovatiivisuutta, organisointi- ja paineensietokykyä sekä erinomaisia viestintätaitoja. Lisäksi edellytämme sinulta valmiutta joustaviin työaikoihin, ilta- ja viikonlopputyöhön sekä tarvittaessa oman auton käyttöön. Arvostamme rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä.

 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia lasten ja nuorten sekä erilaisissa elämäntilanteissa olevien aikuisten kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jossa on mahdollisuus kehittää toimintaa omien ajatusten pohjalta. Työssäsi tukena ovat kannustava hallinto, muiden piirien toiminnanjohtajat ja liittotoimiston työkaverit.

 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilakiin 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Hakemukset tulee toimittaa 31.7.2020 mennessä osoitteeseen: tiedotus@vesaiset.fi. Otsikkokenttään teksti “työhakemus, aluetyöntekijä”. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella ke 24.6. klo 12-14 ja ke 22.7. klo 12-14 puhelimitse liittosihteeri Katja Koivukoskelta p. 040 5338160.