Uutiset

Vesaisten kansainvälinen teemaviikko ”Leikit, askartelut ja kädentaidot” tiivistyy ja siirtyy verkkoon

26.3.2020

Vesaisten kansainvälistä "Leikit, askartelut ja kädentaidot"-teemaviikkoa vietetään poikkeusolojen vuoksi verkossa viikolla 30.3.-3.4.2020.

Vesaisten vuoden 2020 teema on Kansainvälisyyttä Vesaisiin. Teemavuoden ympärille on rakennettu kolme teemaviikkoa. Ensimmäistä ”Kansainvälinen keittiö”-teemaviikkoa vietettiin 31.1.-9.2.2020 Teemaviikon aikana pääsimme kotipaikkakunnalta käsin maistelemaan uusia makuja ympäri maailman ja tutustumaan uusiin kulttuureihin erilaisten kiinnostavien keittiöiden kautta.

Kaksi lasta heiluttaa askarreltuja eri maiden lippuja.

Kuvassa Kittilän Vesaisten tunnelmia makumatkalta.


Tämän vuoden toinen teemaviikko ”Leikit, askartelut ja kädentaidot” on ajoitettu tulevalle viikolle 27.3.-5.4.2020. Poikkeusolojen vuoksi tiivistämme tulevan teemaviikon ensi viikolle viiteen arkipäivään aikavälille 30.3.-3.4. Teemaviikkoihin ovat olennaisena osana kuuluneet tapahtumat, kerhot ja kokoontumiset, mutta tällä kertaa vietämme teemaviikkoa poikkeuksellisesti kotisohvalta käsin. 

Osallistu teemaviikkoon


Vesaiset julkaisee teemaviikon aikana päivittäin klo 11.00 Facebookissa ja Instagramissa jonkin hauskan leikkeihin, askarteluun tai kädentaitoihin liittyvän touhun kansainvälisellä twistillä. Osallistu teemaviikkoihin julkaisemalla Instagramissa kuva, miten teillä toteutettiin päivän puuha, leikki tai askartelu. Varmista, että Instagram profiilisi on julkinen. Jaa kuva tunnisteilla #kansainvälisyyttävesaisiin ja #vesaiset sekä merkitse kuvaan @vesaiset. Facebookissa voit kommentoida omalla kuvalla julkaisun kommenttikenttään.

Liity myös Facebook-tapahtumaan, josta löydät kootusti kaikki viikon aikana julkaistut puuhat: 
https://www.facebook.com/events/2502122186671686/

Vuoden kolmannen ja viimeisen kansainvälisen teemaviikon aihe on ”Kulttuuri” ja se järjestetään 5.-15.11.2020.