Blogit


23.1.2018

Vehreät Vesaiset!

Vuosi on vaihtunut mukavissa merkeissä. Ainakin pohjoisessa on upea talvi. On saatu hiihtää, luistella, nauttia pakkaslumen narskutuksesta kenkien alla ja ennen muuta tehty lumitöitä. Hyötyliikunta onkin kuntoa kohottavaa. Joulukirkkoonkin poljettiin pyörillä. Ja meidän piha on erilaisia hyppyrimäki ja lumiluolija täynnä.

Vesaisten vuoden teemana on Vehreyttä. Haluamme muistuttaa luonnon tarjoamista rikkauksista lapsille ja perheille. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin eväsretki lähimetsään tai majan rakentaminen takapihalle. Luonnonrikkauksien hyödyntäminen kuuluu myös kestävällä tavalla arvoihimme. Kierrätämme, suojelemme luontoa ja käytämme luonnon antimia hyödyksemme. Talven aikana on tullut popsittua aamupuuron kanssa kesällä poimittuja makoisia marjoja. 

Odotan innolla Vesaisten valtakunnallista kesäleiriä Kuusamossa. Sielläkin ollaan keskellä luontoa osin erämaisemissa. Mukaan tulee leiriläisiä eri puolilta Suomea. Luvassa on ulkoilua, erätaitojen opettelua, melontaa, perinteinen Taitoniekka ja mukavaa yhdessäoloa.

Me Vehreät Vesaiset toimimme lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Ilo on tarttuvaa ja sitä saa jakaa! Jo alkuvuodesta olen törmännyt sosiaalisessa mediassa mukaviin järjestön tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tehdään yhdessä vuodesta jälleen ikimuistoinen!

 

 

mirja_kuva.jpg

 
Mirja Vehkaperä, Vesaisten Keskusliiton puheenjohtaja