Tapahtumat

Canvan käyttö tutuksi -koulutus

Vesaisten Keskusliitto järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen koulutuksen.

8.6.2021 17:30–19:45
Zoom

Ota Canva-ohjelma haltuun ja nosta yhdistyksesi viestintä uudelle tasolle! Vesaisten Keskusliitto järjestää Vesaisten viestintäverkoston vapaaehtoisille ja kaikille kiinnostuneille avoimen ”Canvan käyttö tutuksi”-koulutuksen tiistaina 8.6.2021 klo 17.30-19.45.

 

Koulutus on suunnattu yhdistyksen viestinnän ja markkinoinnin vastaaville, mutta kaikki asiasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Koulutus järjestetään yhteistyössä Maaseudun Sivistysliitto ry:n kanssa. Kouluttajana toimii Leena Markiet.


Canva-ohjelma on visuaalisen viestinnän työkalu, jolla saat luotua erilaista viestintämateriaalia yhdistyksesi tarpeisiin. Koulutuksessa käymme läpi Canvan perustoiminnot ja harjoittelemme pohjien käyttöä. Koulutuksen jälkeen osaat luoda yhdistyksellesi upeita tapahtumamainoksia, somejulkaisuja, julisteita, esitteitä, kortteja, esityksiä ja paljon muuta. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta maanantaihin 7.6. klo 12.00 mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/S/D2E221A30591623D

 

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi tiistaina 8.6. aamupäivän aikana.

Koulutuksesta tulee tallenne, joka lähetetään ilmoittautuneille.


Kiinnostuitko Vesaisten viestintäverkoston koulutuksista ja toiminnasta? Liity viestintäverkostoon lähettämällä viestiä osoitteeseen tiedotus@vesaiset.fi.

 

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Vesaisten Keskusliitto