Tapahtumat 2020

Katto-Kassinen -teatteriesitys

Uudenmaan Vesaiset järjestää retken koko perheelle Katto-Kassinen -teatteriesitykseen.

21.11.2020 13:00–15:00
Lahden Kaupunginteatteri
Katto-Kassinen ja Pikkuveli istuvat katuvalon päällä.

Katto-Kassinen -teatteriesitys lauantaina 21.11.2020 klo 13.00 Lahden Kaupunginteatterissa, Kirkkokatu 14

Petteri, perheen kesken Pikkuveli, on aivan tavallisen kolmilapsisen perheen kuopus. Pikkuveli käy ensimmäistä vuottaan koulua. Perheen isoveli ja isosisko ovat molemmat murrosikäisiä teinitouhuineen, myös äidillä ja isällä on työkiireensä. Pikkuveli tuntee itsensä yksinäiseksi. Hän haaveilee omasta koirasta, joka olisi hänen paras ystävänsä. Perhe asuu keskikaupungilla, hissittömän vanhan kerrostalon ylimmässä kerroksessa, joten koiran hankkiminen on vanhempien mielestä vastuutonta.

Eräänä päivänä Pikkuveljen huoneen ikkunasta kurkistaa Katto-Kassinen, omien sanojensa mukaan ”maailman paras pärinäsärmälentäjä, sopivan paksu läpiviisas mies parhaassa iässä”. Katto-Kassisen lennettyä Pikkuveljen elämään, ei iloa eikä ystävyyden riemua Pikkuveljen elämästä puutu. Kun Kassinen pääsee vauhtiin, leikin pyörteistä osansa saavat niin Kassisen kattonaapuri-varkaat kuin Pikkuveljen lastenhoitaja Neiti Lohikin.” Hauskaa pitää olla,” tuumaa Katto-Kassinen, ”muuten en ala mitään.”

Katto-Kassinen lennättää Pikkuveljen ystävyyden, ilon ja mielikuvituksen maailmaan. ”Maailman ihaninta on onnellinen lapsi. Ja maailman hauskinta kikattava lapsi”, tuumii koko perheelle suunnatun näytelmän ohjaaja Tuija Töyräs.

Hinnat

Jäsenhinta vesaisille

  • alle 15.v/ 10€
  • yli 15.v/13€

Lippujen normaalihinta 18€

Ilmoittaudu sähköpostitse ihalainennoora1@gmail.com 18.10. mennessä.
Muista ilmoittaa osallistujien nimet, iät, osastosi sekä puhelinnumerosi!

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Lahden Kaupunginteatteri

Järjestäjä

Uudenmaan Vesaiset