Tapahtumat 2020

Koiramäen Suomen historia -esitys

Järvenpään ja Uudenmaan Vesaiset järjestävät joulukuussa retken Koiramäen Suomen historia -teatteriesitykseen Kansallisteatteriin.

5.12.2020 13:00–15:00
Kansallisteatteri
Kolme Koiramäen koiraa keskellä vanhaa kaupunkia.

Koiramäen Suomen historia -esitys 5.12.2020 klo 13 Kansallisteatterin suurella näyttämöllä

Mauri Kunnaksen kuvakirjaan perustuva teos kertoo Suomen historian vaiheista Ruotsin vallan ajalta 1500-luvulta 1800-luvun alkuun. Koiramäen Suomen historia on valloittava teatteriesitys. Se muistuttaa, ettei historia ole vain lista vuosilukuja ja nimiä, vaan toinen toistaan kiehtovampia hahmoja ja tarinoita menneiltä ajoilta. Kunnaksen tarinoissa valokeilaan pääsevät niin aikansa suurmiehet ja -naiset kuin myös tavallinen kansa. Luvassa on hauska ja vauhdikas, näyttävä ja musiikkipitoinen aikamatka, josta nauttivat sekä lapset että aikuiset.

Näyttelijät rooleissa: Hannu-Pekka Björkman / Tuomas Rinta-Panttila, Aksa Korttila, Petri Liski, Harri Nousiainen, Karin Pacius, Heikki Pitkänen, Marja Salo ja Paula Siimes

Esitystä suositellaan kouluikäisille.

Hinnat

Vesaishinnat esitykseen:

  • 12e / lapset (15 v. asti) ja opiskelijat (todistus mukaan)
  • 25e / yli 16 v. ja aikuiset
  • 21e / eläkeläiset

Normaalihinnat 20e-38e.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan tulijan nimen, lasten syntymäajan ja osastosi. Ilmoittaudu viimeistään 8.11. mennessä uusimaa@vesaiset.fi. Lippuja on rajattu määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Kansallisteatteri

Järjestäjä

Järvenpään ja Uudenmaan Vesaiset