Tapahtumat 2019

LIIKU: Ratsastusta ja hevostelua!

Hevosten hoitoa ja ratsastusta Alavudella. Ilmoittautumiset 27.3. mennessä.

6.4.2019 11:00–14:00
Alavuden Ratsutila
RAtsukko.jpg
Taas LIIKUtaan! Tällä kertaa tavataan ratsastuksen ja heppailun merkeissä lauantaina 6.4. klo11 Alavuden Ratsutilalla (Kivistöntie 89, Alavus as). Ratsutilalla tutustutaan tallin toimintaan ja ratsastukseen harrastuksena, saamme hoitaa hevosia ohjatusti ja tietenkin myös ratsastaa. Aikaisempaa kokemusta tai erityisiä välineitä ei tarvita, suosituksena joustavat vaatteet ja kumisaappaat tai muut kengät, joissa on kantapää.

Ratsastuksesta peritään 10€ omavastuu (käteismaksu paikan päällä) ja ratsaille pääsee 12 ensin ilmoittautunutta. Mikäli halukkaita ratsastajia tulee enemmän, asetetaan lapset etusijalle. Ilmoittautumisiin tieto ratsastamaan haluavista (lapsia/aikuisia, onko aikaisempaa kokemusta) sekä muista mukaan tulevista. Tietojen perusteella jaetaan tulijat tarvittaessa ryhmiin (6+6 ratsastajaa).

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset ke 27.3. mennessä jaana.kytta (a) vesaiset.fi p.0401725005.


LIIKU-tapaamiset
E-P:n Vesaiset järjestää Vesaisten liikuntavuoden innoittamana kaikille avoimia, perheille suunnattuja LIIKU-tapaamisia. Kokoonnumme kuukausittain eri puolilla maakuntaa liikunnallisten aktiviteettien parissa. Jokainen perhe voi poimia ohjelmasta itseä kiinnostavat kohteet, tai osallistua vaikka joka kerralle! LIIKU-vuosi päätetään Duudsonit Activity Parkissa, minne aktiivisesti tapaamisiin osallistuneet (6/8) pääsevät maksutta.

Tapaamisten tavoitteena on tuoda tutuksi myös hieman erilaisia liikuntalajeja sekä luoda myönteisiä liikuntakokemuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Vesaisten tapaan liikutaan hymyssä suin ja jokainen omalla tavallaan ilman suorituspaineita. Samalla tarjoamme perheille valmiiksi järjestettyä, mukavaa yhteistä tekemistä ja hienoja kokemuksia. Osaan kerroista otetaan ilmoittautumiset sekä pieni omavastuuosuus kuluja tasaamaan. TERVETULOA!

TULEVAT KERRAT (muutokset mahdollisia)
6.4. klo11.00 Alavuden Ratsutila, Kivistöntie 89 Alavus
Ohjattua hevosten hoitoa ja ratsastusta, ilmoittautumiset ja 10€ omavastuu.
11.5. klo11.00 Kurikan Seibukan/ Judo, Laurintie 21 Kurikka
11.6. klo17.00 FlowPark, Karhunkierros 150 Ähtäri
Köysiratakiipeilyssä ikä- ja pituusrajat järjestäjän toimesta, ilmoittautumiset ja 10€ omavastuu.

3.8. Perheliikuntapäivä, Nuorisokeskus Marttinen Virrat
syyskuu: PaintBall Lapua
lokakuu: Sirkuskoulu Kurikka
marraskuu: Duudsonit Activity Park, Seinäjoki

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Alavuden Ratsutila

Järjestäjä

Vesaisten Etelä-Pohjanmaan piiri ry