Tapahtumat 2020

Läsnäoloa ja parempia kohtaamisia -webinaari

Vesaisten Keskusliitto järjestää avoimen webinaarin joulukuussa vapaaehtoistoimijoille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille.

7.12.2020 18:00–20:00
Webinaari toteutetaan verkkoalustalla
Tapahtuman tiedot visuaalisesti esitettynä.

Läsnäoloa ja parempia kohtaamisia  avoin webinaari maanantaina 7.12. klo 18-20

Vesaiset tarjoaa ma 7.12. klo 18-20 vapaaehtoistoimijoille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille avoimen webinaarin, jossa opitaan ja oivalletaan, miten kasvattaa omaa itsetuntemusta ja mielen ymmärrystä oman elämän ja ihmissuhteiden parantamiseksi. Saat webinaarista mukaasi käytännön työkaluja, joita voit hyödyntää perhe-elämässä, parisuhteessa, työssä ja vapaa-ajalla. Kohti itsetuntemusta meitä johdattaa valmentaja ja ilostuttaja Taru Eloranta, Tarumaista Coaching ja Happiness. Tapahtuman alussa esittelemme vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia järjestössämme.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 6.12. klo 23.59 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/3F51E807B1ED785A

Webinaarin linkki lähetetään ilmoittautuneille.

 

Tarkempi ohjelma

klo 18.00-18.30 ”Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä lasten, nuorten ja perheiden parissa?” Esittelemme webinaarin alussa Vesaisten vapaaehtoistoimintaa.

Etsitkö itsellesi mielekästä ja merkityksellistä tekemistä? Vesaisten vapaaehtoiset järjestävät hauskoja lasten, nuorten ja koko perheen tapahtumia ympäri Suomen. Toiminta pohjautuu rentoon yhdessä tekemiseen, jossa jokaisen työpanos on arvokas. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan; satunnaisista parin tunnin hommista säännöllisiin viikoittaisiin tehtäviin.

Vesaisilta löytyy vapaaehtoistyömahdollisuuksia mm. tapahtumajärjestelyiden, viestinnän, jäsenyys asioiden, tietoteknisten tehtävien ja toiminnan kehittämisen tiimoilta. Mikä on sinun erityisosaamistasi? Mikä sinua kiinnostaisi? Löydämme taidoillesi varmasti käyttöä!

klo 18.30-20.00 ”Läsnäoloa ja parempia kohtaamisia” Valmentaja Taru Eloranta, Tarumaista Coaching & Happiness

Valmentaja ja ilostuttaja Taru Eloranta tarjoaa työkaluja ja oivalluksia, miten kasvattaa omaa itsetuntemusta ja mielen ymmärrystä oman elämän ja ihmissuhteiden parantamiseksi.

Taru on elämästä ja ihmisistä innostunut herkkä tahtonainen. Häntä on aina kiehtonut ihmisen mielen voima ja hän on opiskellut paljon valmennuksen ja mielenhallinnan saralla. Omien tunnesolmujen availu vei oppimaan tunnelukkoja ja tunnetaideterapiaa ja oma kasvuprosessi avasi ymmärryksen myös kehotietoisuuteen. Taru työstää tällä hetkellä mm. itsensä rakastamisen opasta.

“Koen vahvasti elämäntehtäväkseni olla kanssakulkija ja inspiroija, jotta sinä saat oman todellisen voimasi käyttöösi kokonaan ja voit elää omannäköistä elämääsi. Kun hyväksymme mistä olemme tulleet ja tunnistamme tämän hetken haasteet ja avautuvat mahdollisuudet, voimme suunnata mille tahansa tulevaisuuden polulle tahdomme. Avain kasvuun ja onnellisuuteen löytyy mielen, kehon ja sydämen tasapainosta. Löydä oma voimasi ja pysy siinä.”

Kurkkaa lisää: https://www.facebook.com/Tarumaista

 Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja saat Vesaisten Keskusliiton henkilökunnalta osoitteesta tiedotus@vesaiset.fi

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Webinaari toteutetaan verkkoalustalla

Järjestäjä

Vesaisten Keskusliitto