Menneet tapahtumat 2022 - klikkaa lisätietoja!

Museopäivä opastuksella – Metsästysmuseoon!

su 30.10. klo 12.00 Tehtaankatu 23 A, Riihimäki

30.10.2022 12:00–14:00
ahma.png

Mikä tekee Metsästysmuseosta kiinnostavan kohteen lapsille – ei kait kaikki lapset ole kiinnostuneita metsästyksestä? Eivät ole, eikä tarvitsekaan olla, mutta eläimet tuppaavat lapsia kiinnostamaan. Metsästysmuseon perusnäyttelyissä on esillä yli sata eläinlajia Suomesta, Euroopasta, Amerikasta, Aasiasta ja Afrikasta. Näyttelyissä voi katsella gepardia lähietäisyydeltä, kuvata itsensä kahdella jalalla seisovan karhun kanssa tai laskea, kuinka monta hammasta mahtuu virtahevon kitaan.


Innokkaimmat luonnontutkijat voivat tunnistaa lintuja, ja eläinten turkkejakin pääsee kokeilemaan. Kierroksen kruununa esitellään Suomessa eläviä tulokas- ja vieraslajeja sekä tietenkin Euroopan suurin maaeläin, hirvi, luonnollisessa koossaan.
Vaihtuvat näyttelyt tarjoavat aina jotain uutta nähtävää taiteesta luontokuviin ja riistaeläimiin kuten;
Kyösti Sorsan valokuvanäyttely (6.10.22-8.1.23) joka koostuu lukuisista luontokuvista, joiden pääasiallisina kohteina ovat luontomme suuret pedot: karhu, ahma, susi ja kotka.


Jaakko Ojanperän Yli 250:n erilaisen trofeen lisäksi kokoelmaan kuuluu afrikkalaista esineistöä kuten jousia, nuolia, keihäitä, veistoksia sekä jahtiaseita.

Hinta, johon sisältyy opastus:
Lapset alle 7.v/ 1€ ja 7-17.v/ 4€
yli 17.v/ 8 € sekä opiskelija/ eläkeläinen/ työtön 5€

Ilmoittaudu: s-postiin ihalainennoora1@gmail.com 25.10 mennessä Osastosi, osallistujien nimet ja lasten iät. Mainitse myös, jos osallistujalla on voimassa oleva museokortti, metsästyskortti tai kaikukortti.

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Järjestäjä

Mäntsälän ja Uudenmaan Vesaiset