Tapahtumat - klikkaa lisätietoja!

Nõia 13 / Noitakatu 13 runo-värityskirjan esittelytilaisuus

Tervetuloa runo-värityskirja Nõia 13 / Noitakatu 13 esittelytilaisuuteen Pasilan kirjastoon!

29.4.2022 13:00–16:00
Pasilan kirjasto

Tervetuloa runo-värityskirjan Nõia 13 / Noitakatu 13 esittelytilaisuuteen!

 

Aika: Perjantai 29.4.2022 kello 13.00-16.00.

Paikka: Pasilan kirjasto (Kellosilta 9, 00520 Helsinki).

Tilaisuudessa esiintyvät kirjailija Eva Bellen ja suomentaja Merja Aho.

Vappuaaton ja Valpurin yön tunnelmiin johdattelee kirjaston pikkunoita Elo Lammi. Lennetään yhdessä noitatarinoiden myötä Blocksbergin vuorelle!

Eva Bellenin alkuperäisen vironkielisen runo-värityskirjan Noitakatu 13 – noitaperheen tarinoita on kuvittanut Günter Peedu ja suomentanut Merja Aho.

Hanke toteutettiin yhteistyössä Eesti Instituutin, Vesaisten Keskusliitto ry:n ja Mikkeli Eesti Keskus ry:n kanssa. Tekninen toteutus Paljasjalg OÜ ja Propaino.

Kirja on tarkoitettu sekä aikuisille että lapsille mukavaan vapaa-ajan viettoon ja yhdessäoloon.

Kirjassa on hauskalla tavalla yhdistelty noitien elämän perinnetietoa nykypäivän ilmiöihin. Suureen noitaperheeseen kuuluu luonteeltaan kovin erilaisia jäseniä: joku heistä käy ongella, joku toinen tallentaa kirjoituksiaan pilvipalveluihin, jo eläkeikäiset isovanhemmat lentelevät luutineen ympäri maailmaa… Entä millaisia ovat noitaisä ja -äiti, entä kaikki noitalapset?

Kirjan tekstit ovat mitallisia riimirunoja, mikä luo kiinnostavan kontrastin perinteisen värssyn ja niiden aiheiden välille.

Noitakatu 13 - Noitaperheen tarinoita -kirja on myös värityskirja, jonka kuvat ovat Günter Peedun käsialaa. Kirjan loppuun on varattu muutama sivu lukijan omille piirroksille. Noille lisäsivuille on hyvä jatkaa tarinoita noitaperheen elämänvaiheista ja antaa mielikuvituksen laukata eteenpäin.

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Pasilan kirjasto

Järjestäjä

Mikkeli Eesti Keskus ry