Menneet tapahtumat 2021

PERUTTU: Etäkahvit Vapaaehtoiseksi Vesaisiin

Vesaisten Keskusliitto järjestää rennon tilaisuuden kaikille vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille.

27.1.2022 17:30–18:00
Zoom

Tapahtuma on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

 

Haluatko luoda elämyksiä ja muistoja lapsille ja nuorille? Kiinnostaako merkityksellinen vapaaehtoistyö lasten, nuorten ja perheiden parissa?

 

Osallistu rentoon etäkahvitteluun torstai 27.1.2021 klo 17.30-18.00 ja tule mukaan kuulemaan vapaaehtoistyön mahdollisuuksista!

 

Vesaisten vapaaehtoisena tutustut mahtaviin tyyppeihin ja saat merkityksellisyyttä elämään, kun näet lasten ja nuorten riemun tapahtumissamme. Voit oppia uusia tietoja ja taitoja sekä kehittyä sinua kiinnostavissa asioissa. Uusista kokemuksista ja verkostoista on sinulle hyötyä niin työ- kuin henkilökohtaisessakin elämässä.

 

Järjestöstämme löytyy joustavia eripituisia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin. Vapaaehtoistyötä tehdään Vesaisissa vapaaehtoisten ehdoilla jokaisen omat kiinnostuksen kohteet ja vahvuudet huomioiden. Minkälaisen tapahtuman sinä haluaisit järjestää?

 

Vapaaehtoistyö ei vaadi pitkää sitoutumista ellet itse niin halua. Voit tehdä vapaaehtoistyötä myös verkossa, joten osallistuminen on mahdollista mistä päin tahansa Suomea tai maailmaa. 

 

”Vapaaehtoiseksi Vesaisiin”-etäkahveilla kerromme vapaaehtoistyön mahdollisuuksista lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tukevassa perhejärjestössämme. Mukana on vapaaehtoisia kertomassa omista kokemuksistaan.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 26.1. klo 12.00 mennessä.
Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://link.webropolsurveys.com/S/5F015BE3537B612E 

Lisätietoja

Lisätietoja saat osoitteesta: tiedotus@vesaiset.fi

 

Tutustu Vesaisten vapaaehtoistyöhön: http://vesaiset.fi/fi/Vesaiset/Vapaaehtoiseksi

sekä Facebookissa: https://www.facebook.com/vesaistenkeskusliitto

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Vesaisten Keskusliitto