Tapahtumat 2020

Pohojammaan Vesaasten puukökkä

15.2.2020 10:00–18:00
Lappajärven Itäkylä
Raivauskökkä-fb.png

E-P:n Vesaiset haastaa mukaan kökkään lauantaina 15.2. Lappajärven Itäkylään Porthénin perheen maille. Meille tarjottiin tilaisuus erilaiseen työpäivään hyvässä seurassa, monimuotoisen metsittyneen puutarhan risukon raivauksen merkeissä. Sopivaa työtä löytyy jokaiselle! Isompia puita saavat katkoa osaavimmat, oksien kasaamiseen pystyy jokainen. Ja moneen muuhun tehtävään tästä välistä.

 Kökkäpäivä aloitetaan aamusta ja jatketaan voimien mukaan iltaan saakka. Työvälineitä on valmiina, omiakin voi ottaa mukaan (raivaussaha, oksasakset). Työtä pelkäämättömät vaatteet, hyvät hanskat, kuulosuojaimet/korvatulpat ja suojalasit riittää varustukseksi. Ruokaa on luvattu vatsat täyteen ja muksutkin mahtuu markille! Lapset voivat tutustua lapsiparkin hoitajien johdolla maalaiskylän elämään puuhastellen mukavia sisällä ja ulkona.

 Talkootuotoilla saadaan taas järjestää jotain mukavaa toimintaa koko maakunnan Vesaisille. Osallistujat saavat palkaksi ruuan lisäksi oikeasta työnteosta väsyneen kropan ja hyvän mielen. :) Maksamme myös pienen matkakorvauksen, max 50€/auto.

 Ilmoittautumiset 12.2. mennessä (kokkia varten, allergiat)
jaana.kytta(a)vesaiset.fi. Lisätietoja voi kysyä myös päivän isännältä eemeli_porthen(a)hotmail.com.

 Huom!
Kökkäpäivälle säävaraus. Mikäli lauantaille luvassa täysi vesisade, on sunnuntai 16.2. varapäivä. Katsotaan tilanteen mukaan!

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Lappajärven Itäkylä

Järjestäjä

E-P:n Vesaiset