Tapahtumat 2020

Retki Pikseli-virtuaalipuistoon

Järvenpään ja Uudenmaan Vesaiset järjestävät retken virtuaalipuisto Pikseliin.

14.11.2020 13:00–14:00
Pikseli-virtuaalipuisto
Poika ihastelee virtuaalitodellisuudessa suurta vuorta.

Elämysretki Pikseli-virtuaalipuisto lauantaina 14.11.2020

Vesaiset järjestävät retken Pikseli-virtuaalipuistoon 14.11. klo 13. Puisto sijaitsee viihdekeskus Flamingossa Vantaalla.

Pikseli on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä. Virtuaalitodellisuuslasit päässä voit kokea asioita, jotka eivät ole mahdollisia oikeassa elämässä. "Tätä ei voi uskoa ennenkuin sen itse näkee.”

Jos vauhti ja vaaralliset tilanteet eivät ole juuri sinun heiniäsi, voit tehdä kaukomatkan maailman kauneimpien nähtävyyksien äärelle tai vaikkapa uppoutua virtuaaliseen oopperaan.

Pikselin suositusikäraja on 7-vuotiaasta ylöspäin.

Pikselissä on yhteensä 14 pelitilaa, jossa on yksi virtuaalilaite, sekä iso ruutu josta voi seurata virtuaalipelaajan pelaamista. Yhteen pelitilaan voi mennä useapi henkilö, jotka voivat vuorotella pelaamista. Kun yksi pelaa, niin toiset voivat katsoa ruudulta mitä varsinainen pelaaja näkee virtuaalikypärästään.

Yhden pelitilan hinta on 25€/tunti (norm. 38€). Yhteen pelitilaan voi mennä 1-5 henkilöä jolloin jolloin pelitilan hinta per henkilö on tuo 25€/pelitilaan osallistuneiden määrä. Pelitilan voi varata perhekunnittain tai vaikkapa kaverin kanssa.

Ilmoittaudu Arimo Varikselle, arimo.varis@varikset.com, viimeistään 23.10. mennessä. Ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat asiat: haluatko varata koko pelitilan vai oletko valmis jakamaan sen toisen perheen kanssa, pelaajien määrä, nimet, ikä ja mihin vesaisosastoon kuulut.

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Pikseli-virtuaalipuisto

Järjestäjä

Järvenpään ja Uudenmaan Vesaiset