Selaa tapahtumia vuodelta 2020 - klikkaa lisätietoja!

Tatu ja Patu syömään

Kittilän Vesaiset teatterissa

7.2.2020 18:00–20:00
tatupatu.jpg
Kittilän Vesaiset porukalla teatteriin 7.2. klo 18.00
* Tatu ja Patu Syömään *

Ilmoittautumiset nopsaan, viimeistään pe 30.1. mennessä Saijalle whatsappina tai tekstarina 040 5418119. Varaamme ilmojen mukaan ennakkoliput!
Omat kyytit.

Liput: lapset 5 €, aikuiset 10 €
Hinta Vesaiselle 3 € / 8 €

Esitys kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä!

Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä.
Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?
Linnateatterin lasten uutuusnäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!
Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkol

Lisätietoja

Tapahtumapaikka

Järjestäjä