Uutiset

Ehdolla Vesaisten Keskusliiton hallitukseen: Minna Pellinen

14.9.2021

Uudet jäsenet Vesaisten Keskusliiton hallitukseen valitaan ensi viikonloppuna.

Minna Pellisen profiilikuva.

 

Vesaisten Kaakkois-Suomen piiri esittää Minna Pellistä Vesaisten Keskusliiton hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi.

 

Minna Pellinen


Olen 49-vuotias lähihoitaja Hirvensalmelta. Työskentelen Essotella mielenterveys-ja päihdetyössä. 


Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni mieheni sekä kuusi lasta; kaksi poikaa ja neljä tyttöä.  Mieheni on maanviljelijä. Kotona meillä asuu enää kaksi lasta, Aada 12 v ja Iida 10v. Meillä asuu myös narttukissa Papu, tyttöhamsteri Nöpö ja akvaariollinen kaloja. Meillä on myös kolme lastenlasta, neljäs on syntymässä lokakuussa. Toimimme myös tukiperheenä. Lapset ja perhe on minulle todella tärkeitä ja rakkaita. 


Juuri sen takia olen hakeutunut Vesaisiin. Vesaisissa tehdään juuri sitä merkityksellistä työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi, jotka ovat minulle tärkeitä. Myös ylisukupolvisuus on tärkeä asia minulle, ja tämän takia olemme neljässä sukupolvessa mukana Vesaisissa. 

Järjestötyö ja sen kehittäminen ovat lähellä sydäntäni. Olen ollut ja olen edelleenkin mukana erilaisissa järjestöissä. Olen Kaakkois-Suomen Vesaisten hallituksen varapuheenjohtaja sekä Mikkelin osaston varapuheenjohtaja.  Olen myös koulun vanhempaintoimikunnassa, kylätoimikunnassa sekä maa- ja kotitalousnaisissa. Järjestöistä tärkein on minulle Vesaiset ja toivonkin, että minut valitaan Vesaisten keskusliiton hallitukseen.