Uutiset

Hyvä joulumieli-keräyksellä tuetaan vähävaraisten perheiden joulua

23.11.2020

Vesaiset osallistuvat Hyvä joulumieli-keräykseen seitsemällä alueella.

Vesaiset osallistuvat Hyvä joulumieli-keräykseen, joka pyörähti käyntiin torstaina 19.11.2020. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen Punainen Risti ja YLE jo 24. kerran. Keräys jatkuu jouluaattoon saakka.

 

Tämän vuoden keräystavoite on reilu miljoona euroa, joka jaetaan 50 euron arvoisina lahjakortteina 21 000 perheelle. Lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi.

 

Lahjakortti on tarkoitettu vain ruokatarvikkeisiin eikä lahjakortteja voi anoa vaan avuntarvitsijat valitsee Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin paikallisyhdistykset ja osastot yhteistyössä paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa.

 

Tänä vuonna Vesaiset jalkautuvat seitsemällä eri alueella keräämään varoja vähävaraisille perheille. Mukana keräyksessä ovat Uudenmaan vesaiset, Varsinais-Suomen vesaiset, Pohjois-Pohjanmaan vesaiset, Savo-Kymen vesaiset, Etelä-Pohjanmaan vesaiset, Keski-Suomen vesaiset ja Helsingin vesaiset.

 

HJ2020_VS.jpg

Varsinais-Suomessa oltiin liikkeellä monen sukupolven voimin.

 

3 aikuista keräyslipas kädessä.

Pohjois-Pohjanmaan keräyksessä avustivat myös liiton varapuheenjohtaja Aki Kontio ja liittosihteeri Katja Koivukoski.

 

HJ2020_KS.jpg

Keski-Suomessa kerättiin hyvää joulumieltä perheille.

 

 

Kurkkaa lisätietoja osoitteesta: https://hyvajoulumieli.fi/

 

Haluatko mukaan keräämään? Ota yhteyttä oman piirisi toiminnanjohtajaan. Yhteystiedot löydät tämän linkin kautta: http://vesaiset.fi/fi/Vesaispiirit