Uutiset

Osallistu Vesaisten 65v juhlavuoden "Vesaiset yhdistää"-valokuvauskilpailuun ja voita kivoja palkintoja!

9.9.2021

65v juhlavuoden kunniaksi järjestämme ystävyys aiheisen "Vesaiset yhdistää"-valokuvauskilpailun.

Lapsi ottaa puhelimella kuvaa.

 

Vesaisten 65v juhlavuoden teemana on ystävyys. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme ystävyys aiheisen "Vesaiset yhdistää"-valokuvauskilpailun.
 
Osallistu kilpailuun nappaamalla Vesaisten tapahtumasta ystävyys aiheinen kuva ja lähetä se osoitteeseen tiedotus@vesaiset.fi. Kuvan liitteeksi tulisi lisätä seuraavat tiedot; kuvaajan nimi, syntymäaika, sähköposti, paikkakunta ja kuvan ottamisen päivämäärä ja aika. Kilpailuaika on 19.6.-5.12.2021 ja kuvan tulisi olla otettu Vesaisten tapahtumasta tuolta aikaväliltä.
 
Kilpailun pääpalkintona on pääsy kahdelle hengelle Vesaisten huvipuistoleirille 16.-19.6.2022 Kauhavan PowerParkiin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat leffalippupaketin. Voittajat julkistetaan Vesaisten 65v juhlagaalassa 11.12.2021. Kilpailuun lähetetyt kuvat jaetaan elävänä valokuvanäyttelynä @vesaiset Instagram-tilillä ja parhaiksi valituista kuvista painetaan Vesaisten kuvatuotteita. 
 
HUOM! Varmista, että sinulla on kuvattavilta lupa kuvan julkaisuun. Kaikkia lähetettyjä kuvia voidaan käyttää Vesaisten viestinnässä. Kuvien kaikki oikeudet siirtyvät Vesaisten Keskusliitolle.