Vesaispiiri

Lappi

Tervetuloa Lapin Vesaisten kotisivuille ja mukaan toimintaan!

Vesaiset on valtakunnallinen, elämyksiä, elämäniloa ja yhdessäoloa mahdollistava koko perheen järjestö. Vesaiset tukee lasten tervettä kehitystä ja perheiden kasvatustehtävää sekä suunnittelee ja tuottaa osallistuvaa harrastetoimintaa. Vuoden 2021 teemana on ”Ystävyys”. Teema näkyy toimintavuoden aikana järjestettävissä tapahtumissa, kilpailuissa ja kerhotoiminnan sisällöissä.

Perheille tarjotaan erilaisia harrastustoimintoja, tapahtumia ja retkeilyä aina kansainväliselle tasolle asti. Tavoitteena on saada yhteiskunnan pienin yksikkö, perhe, lapsineen ja nuorineen voimaan hyvin. Samalla he saavat vertaistukea toisistaan ja henkistä hyvinvointia arkeen.

Jäsenillemme pystymme tarjoamaan alennuksia ja etuja. Pääset myös vaikuttamaan toimintaan sen verran kuin itsestäsi tuntuu luontevalta. Jäsenenä saat myös ilmoituksia tapahtumista ja retkistä ensimmäisten joukossa. Alaikäiset jäsenet ovat tapaturmavakuutettuja tapahtumissamme!

Lapin Vesaisten piirin sekä paikallisosastojen (Kittilä, Salla, Tornionseutu ja Ylitornio) vuosijäsenmaksu on:

5 € / aikuinen, lapset: 1. lapsi 10 €, seuraava 5 € ja siitä seuraavat 2 € / lapsi... voit liittää jäseneksi perheestä vain ne, jotka osallistuvat toimintaan.

Voit liittyä jäseneksi tästä: Liity jäseneksi

Halutessasi lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä!