Vesaispiiri

Lappi

Tervetuloa Lapin Vesaisten kotisivuille ja mukaan toimintaan!

Vesaiset on valtakunnallinen, elämyksiä, elämäniloa ja yhdessäoloa mahdollistava koko perheen järjestö. Vesaiset tukee lasten tervettä kehitystä ja perheiden kasvatustehtävää sekä suunnittelee ja tuottaa osallistuvaa harrastetoimintaa.

Perheille tarjotaan erilaisia harrastustoimintoja, tapahtumia ja retkeilyä aina kansainväliselle tasolle asti. Tavoitteena on saada yhteiskunnan pienin yksikkö, perhe, lapsineen ja nuorineen voimaan hyvin. Samalla he saavat vertaistukea toisistaan ja henkistä hyvinvointia arkeen.

Jäsenillemme pystymme tarjoamaan alennuksia ja etuja. Pääset myös vaikuttamaan toimintaan sen verran kuin itsestäsi tuntuu luontevalta. Jäsenenä saat myös ilmoituksia tapahtumista ja retkistä ensimmäisten joukossa. Jäsenemme ovat tapaturmavakuutettuja tapahtumissamme!

Lapin Vesaisten piirin sekä paikallisosastojen vuosijäsenmaksu on:

5 € / aikuinen, lapset: 1. lapsi 10 €, seuraava 5 € ja siitä seuraavat 2 € / lapsi... voit liittää jäseneksi perheestä vain ne, jotka osallistuvat toimintaan.

Voit liittyä jäseneksi tästä: Liity jäseneksi

Halutessasi lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä!

Haluatko tukea toimintaamme? Kannatusjäsenmaksumme vuonna 2023 on 150 €, joka käytetään lyhentämättä perheiden toiminnan järjestämiseen. Kannatusjäsen voi olla luonnollinen yksityishenkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksemme tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole velvoitteita eikä vastuita yhdistyksessä eikä hän ole oikeutettu jäsenetuihin, mutta saa halutessaan tiedotteet ja jäsenkirjeen sähköpostiinsa. Maksajan suostumuksella kannatusjäsenmaksun maksaneiden nimet lisätään Lapin Vesaisten nettisivuille ja mainitaan sosiaalisessa mediassa.


Lapin Vesaisten tilitiedot: FI94 5533 0020 0238 70, kannatusjäsenmaksun viitenumero 14892.