Vesaispiiri

Helsinki

Tervetuloa Helsingin Vesaisten kotisivuille!

Olemme lasten- ja perheiden järjestö. Järjestämme laadukasta ja monipuolista toimintaa lapsille, nuorille ja perheille. Meidän kanssamme voit osallistua erilaisille retkille, leireille, tapahtumiin ja muuhun vesaistoimintaan. Piirin jäsenmaksu vuonna 2022 on 5€ / henkilö.


Tervetuloa mukaan!

 

Tulevat tapahtumamme löydät tästä linkistä: https://vesaiset-tapahtumat.fi/?fbclid=IwAR3roL_TRDpv5d50Mv1Pz-r7WMoaog2y9Qw18h8UDqbnEa2cib1UXn7vvxU


Esittely

Toiminta-ajatukseemme kuuluu edistää suvaitsevaisuutta, yhteisöllisyyttä ja ympäristömyönteisyyttä. Toimintamme kautta haluamme ehkäistä lasten syrjäytymistä, antaa tukea terveen itsetunnon kehittämiselle ja tarjota perheille tilaisuuksia toimia perheen kanssa yhdessä. Pyrimme antamaan eväitä perheiden jaksamiselle ja hyvinvoinnille.

Meille tärkeätä on laadukkaan ja monipuolisen toiminnan järjestäminen lapsille, nuorille ja perheille. Haluamme antaa mahdollisuuden yhteiseen ajanviettoon erilaisen tekemisen ja kokemisen kautta. Uudet kaverit ja mukavat muistot rikastuttavat niin lapsiperheiden yhteistä aikaa kuin Vesaistoimintaakin antaen mahdollisuuden kokea uusia mieleenpainuvia elämyksiä.

Luomme mahdollisuuksia osallistua erilaisiin ajanviettoihin yksin tai yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa. Järjestämme erilaisia retkiä, tapahtumia ja muuta monipuolista toimintaa.

Vesaisten Helsingin piiri ry on yksi Vesaisten keskusliiton 16 piirijärjestöstä. Piirijärjestö on perustettu vuonna 1973. Helsingin piirillä on n. 300 jäsentä.
Helsingin Vesaiset toimivat yhteistyössä helsinkiläisten varhaisnuoriso- ja nuorisojärjestöjen kanssa. Tukea toimintaansa piiri saa mm. Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskukselta.

Tervetuloa tutustumaan järjestömme toimintaan!

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Toiminnanjohtaja Erkki Laukkanen, helsinki@vesaiset.fi, 050 5755 236